Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Moje też są zazwyczaj nie do opowiedzenia, bo nie łączą się w żadną w miarę sensowną całość. Teraz częściej coś pamiętam dzięki lekom.

To skąd Ci się wzięła ta kołkownica?

Zostawiłam kota na dwa dni samego w domu i teraz ciągle na mnie krzyczy. Może za mną tęsknił :105:

Inspiracja painkillerem.

Baby do garów ._.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brat - 24 lata

2 siostry

1 od strony ojca - 7 lat

2 od strony matki - 9 lat

2 brat od strony ojca - 0 lat,fkrootce rok

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, mam tak samo. tyle że ja miałam plany na dzisiaj, skończyło się na tym, że prawie cały dzień spędziłam przed komputerem. niech mnie ktoś porządnie j**bnie w łeb żebym się ogarnęła :bezradny:

Lgnę do ludzi, ale im nie otwieram.

mam 19 lat i całe życie za sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ja wychowuje i bawie,mogę tylko mu współczuć głupich rodziców i tego że wyląduje tu jako user i zryty beret za 15-17 lat

O ile to foro będzie istnieć =D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiadomo. Może za kilka lat będziesz chodzącą normalnością i go uratujesz:)

zdecydowanie tego nie widzę :mrgreen::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.