Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś typek, który wyglądał na Zygmunta hydraulika chciał wbić się bez kolejki to zwróciłem mu uwagę i się zaczęło... :lol:

Aż się zagotował i wyzywał mnie od chamów, gówniarzy. Troszkę też go pocisnąłem, a na koniec podsumowałem, że to patologia, że młody musi uczyć starych kultury :D

Ludzie w kolejce stanęli za mną, a facet ponoć znany jest z wcinania się w kolejkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień przed świętami stałam w kolejce i jedno babsko wepchnęło mi się przed ladę, dosłownie w momencie gdy była moja kolej, choć ciśnienie miałam by ją opierdzielić, to się powstrzymałam. Myślę sobie - a ch... święta są, nie będę się denerwować :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, pogratulowaćc cierpliwości. Ja jestem wyczulony na chamstwo.

A dokładniej sytuacja wyglądała tak, że ja wychodziłem już od psychiatry, a za mną w kolejce była pewna kobieta. Więc wychodzę, a tam facet już stoi pod drzwiami, więc zablokowałem mu drogę wyjaśniając czyja jest teraz kolej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem tak mało pewna siebie, że pewnie bym nic nie powiedziała i nic nie zrobiła w takiej sytuacji, a jeszcze bym przeprosiła :lol:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DeNiro, co najwyżej powiedziałabym "przepraszam, ale pan stał za mną... ale mnie się wcale nie śpieszy" :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DeNiro, :bezradny:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie potrafię być niemiła dla obcych ludzi :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo pozytywny wieczór :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ogóle chciałam się pochwalić, że w końcu byłam dziś swojej psychiatry :mrgreen: ale mnie opierdzieliła, że do niej nie chodziłam :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, gratuluję! :D

omeeena, jest śliczna :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ależ oczywiście, że jestem użyteczna... do robienia kanapek, co? :P

Calineczka1990, :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.