Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, nie no właśnie zastanawiałam się nad jakimś takim, ale nic mi nie przychodziło do głowy.. więc napisałam co pierwsze przyszło na myśl :D

Bo każdy walczy tu o przetrwanie

w świecie gdzie nic nie jest pewne

bądź pewien swojej woli walki

zbieraj siły, dąż do tego by coś zmienić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, nie no właśnie zastanawiałam się nad jakimś takim, ale nic mi nie przychodziło do głowy.. więc napisałam co pierwsze przyszło na myśl :D

Bo każdy walczy tu o przetrwanie

w świecie gdzie nic nie jest pewne

bądź pewien swojej woli walki

zbieraj siły, dąż do tego by coś zmienić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Aranjani, jeszcze dzieci nie planujemy, więc można 8)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Aranjani, jeszcze dzieci nie planujemy, więc można 8)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :lol:

jeszcze nie? ;)

a tak na poważnie... jak ja zamieszkalam kiedys dawno temu z facetem bez ślubu to tez było gadanie... ale żebyś wiedziała jakie teraz jest gadanie... masakra :roll: normalnie średniowiecze :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :lol:

jeszcze nie? ;)

a tak na poważnie... jak ja zamieszkalam kiedys dawno temu z facetem bez ślubu to tez było gadanie... ale żebyś wiedziała jakie teraz jest gadanie... masakra :roll: normalnie średniowiecze :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, Aranjani, ja się chyba nie nadaję na wzorową panią domu, żonę, matkę... :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, Aranjani, ja się chyba nie nadaję na wzorową panią domu, żonę, matkę... :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, odpowiem tak,mnie by przerażała wizja tego że nawet by ktoś chciał spędzić ze mną reszte życia,albo ileś tam lat :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.