Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK50, czesc :D

za wczesnie... chociaaż cholernie żałuje bo juz sobie rozsady kwiatków do ogrodka zrobiłam a tu sadzić jeszcze nie moge :roll:

dlatego na razie tylko chodze... z burakami :yeah:

Saiga, juz jestem... miał byc spacer do lasu ale jest tak kuźwa zimno i piździ jak w kieleckim że sobie darowałam ;)

-- 03 mar 2013, 18:52 --

Snejana, to śpij :D czesc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, czesc :D

za wczesnie... chociaaż cholernie żałuje bo juz sobie rozsady kwiatków do ogrodka zrobiłam a tu sadzić jeszcze nie moge :roll:

dlatego na razie tylko chodze... z burakami :yeah:

Saiga, juz jestem... miał byc spacer do lasu ale jest tak kuźwa zimno i piździ jak w kieleckim że sobie darowałam ;)

-- 03 mar 2013, 18:52 --

Snejana, to śpij :D czesc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jeśli chodzi o mnie to chyba jeden z najtwardszych ;) wole juz ulewę :mrgreen: poza tym w lesie moze Ci jakaś gałązka spaść na głowe... a to juz mniej przyjemne od przemoczonych ciuchów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jeśli chodzi o mnie to chyba jeden z najtwardszych ;) wole juz ulewę :mrgreen: poza tym w lesie moze Ci jakaś gałązka spaść na głowe... a to juz mniej przyjemne od przemoczonych ciuchów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze, ze dziś nie musiałam wychodzić na tą piździcę :mrgreen:

freya, ja też, i co gorsza dalej mi się chce :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze, ze dziś nie musiałam wychodzić na tą piździcę :mrgreen:

freya, ja też, i co gorsza dalej mi się chce :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, gdybym nie musiała wychodzić z psem to pewnie też cały dzień spędziłabym w domu. Pies zmusza mnie do aktywności. :D

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, gdybym nie musiała wychodzić z psem to pewnie też cały dzień spędziłabym w domu. Pies zmusza mnie do aktywności. :D

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.