Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, z perspektywy doświadczenia z racji wieku powiem Ci, że wolę CZASEM tęsknić za czymś, niż CO DZIEŃ mieć aż do porzygu. Ale czasem potwornie źle samej...

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, z perspektywy doświadczenia z racji wieku powiem Ci, że wolę CZASEM tęsknić za czymś, niż CO DZIEŃ mieć aż do porzygu. Ale czasem potwornie źle samej...

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, mój stosunek do szkoły/nauczycieli

3rb89j.jpg:mrgreen:

omeeena, Można by rzec...że człowiek "zadławił" się wolnością,może wszystko,ale nie robi nic,bo mu się nie chcę,albo nie widzi sensu,boi się...

nie wiem,dziwne to wszystko.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, mój stosunek do szkoły/nauczycieli

3rb89j.jpg:mrgreen:

omeeena, Można by rzec...że człowiek "zadławił" się wolnością,może wszystko,ale nie robi nic,bo mu się nie chcę,albo nie widzi sensu,boi się...

nie wiem,dziwne to wszystko.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Wiesz kto najczęściej jest naszym "dyktatorem" czy tym kto wpływa na nasze postępowanie,odbiera wszelki sens?

My sami,nakładamy na siebie okowy, głównie.

ProstaNazwa, Niech ci służą..to zawsze dobrze wyrazić co się czuje...

To śmieszne,tyle myśli w głowie,opisów,potok słów,przychodzi co do czego - pustka w głowie,nie wiadomo co powiedzieć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Wiesz kto najczęściej jest naszym "dyktatorem" czy tym kto wpływa na nasze postępowanie,odbiera wszelki sens?

My sami,nakładamy na siebie okowy, głównie.

ProstaNazwa, Niech ci służą..to zawsze dobrze wyrazić co się czuje...

To śmieszne,tyle myśli w głowie,opisów,potok słów,przychodzi co do czego - pustka w głowie,nie wiadomo co powiedzieć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, tak, bo ja sam kaze rodzicom wydzwaniac do mnie co kilkadziesiat minut w celu pytania sie gdzie jestem i zebym koniecznie wrocil do 22, a smarkacze w wieku 12-13 lat moga sie szwendac dluzej :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, tak, bo ja sam kaze rodzicom wydzwaniac do mnie co kilkadziesiat minut w celu pytania sie gdzie jestem i zebym koniecznie wrocil do 22, a smarkacze w wieku 12-13 lat moga sie szwendac dluzej :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Minie rok jeszcze,idź na studia dzienne do akademika i z głowy..może wtedy?

-- 24 lut 2013, 17:03 --

ProstaNazwa, całkiem dobry sposób

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Minie rok jeszcze,idź na studia dzienne do akademika i z głowy..może wtedy?

-- 24 lut 2013, 17:03 --

ProstaNazwa, całkiem dobry sposób

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.