Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, jak byłam mała to mi się często zdarzało, dorosłam to minęło. Ale podobno można się tego nauczyć :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, jak byłam mała to mi się często zdarzało, dorosłam to minęło. Ale podobno można się tego nauczyć :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ja potrafię, ale nie zawsze wychodzi :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ja potrafię, ale nie zawsze wychodzi :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem herbaty się napić , o czym gadacie ? :P

-- 19 lut 2013, 23:22 --

Umie ktos swiadomie snic?

masz różne strony o tej tematyce , kiedyś się nawet tym interesowałem i raz dostałem paraliżu sennego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem herbaty się napić , o czym gadacie ? :P

-- 19 lut 2013, 23:22 --

Umie ktos swiadomie snic?

masz różne strony o tej tematyce , kiedyś się nawet tym interesowałem i raz dostałem paraliżu sennego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, swiadomy sen. Potrafisz?

-- 19 lut 2013, 23:25 --

Tomcio Nerwica, to podziel sie wskazowkami z beginnerem i opowiedz jak to jest miec paraliz senny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, swiadomy sen. Potrafisz?

-- 19 lut 2013, 23:25 --

Tomcio Nerwica, to podziel sie wskazowkami z beginnerem i opowiedz jak to jest miec paraliz senny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też bardzo często łapałam paraliż, więc zrezygnowałam z takich zabaw :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też bardzo często łapałam paraliż, więc zrezygnowałam z takich zabaw :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałem p senny i okropnie nie możesz się ruszyć jesteś w pokoju i dzieje się coś złego. :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałem p senny i okropnie nie możesz się ruszyć jesteś w pokoju i dzieje się coś złego. :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze próbowałam krzyczeć i nikt mnie nie słyszał :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze próbowałam krzyczeć i nikt mnie nie słyszał :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ciekawe doświadczenie z tym paraliżem , bo się obudziłem , ale nie mogłem się poruszyć . Umysł wybudził się przed ciałem i już praktycznie byłem wybudzony , ale nie do końca bo nadal umysł był na jawie i przez chwilę udało mi się wyjść z własnego ciała , co prawda latałem tylko przez 5 sekund ale dobre i to :D podczas takiego stanu możesz też sobie coś wyobrazić i to zobaczysz , tylko z tym trzeba ostrożnie , bo jedna kobieta pisała , że zobaczyła w swoim pokoju mnichów którzy chodzili wokół niej i była przerażona :P

-- 19 lut 2013, 23:36 --

do tego jeszcze słychać straszny szum w uszach i powiadają , że to przez jakieś duchy , do tego raz widziałem , że ktoś stał obok mojego łóżka , ale się nie wystraszyłem , tylko całkiem nieżle się bawiłem bo wiedziałem już o co w tym chodzi , więc musisz się w ogóle nie poruszać tak jak ja przez około 15-30 minut żeby wejść w ten stan , za pierwszym razem może się nie udać , ale trening szybko przyniesie efekt .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.