Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Czyli nie wymknie się...chyba że coś sprowadza...kij go wie.

że co?? no bo jak kobieta ma być kurwiarzem :yeah:

No ale to tak wychodzi jakby tylko nasz rodzaj zdradzał.. :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Czyli nie wymknie się...chyba że coś sprowadza...kij go wie.

że co?? no bo jak kobieta ma być kurwiarzem :yeah:

No ale to tak wychodzi jakby tylko nasz rodzaj zdradzał.. :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, zauważyłam pewną prawidłowość... zawsze wracam tu jak coś przestaje mi grać w życiu codziennym. Znaczy, że chyba do bani;) Ale jakoś trwam

Powinnam się pouczyć, powinnam posprzątać, powinnam mnóstwo innych rzeczy, a ja co robię? Myślę i myślę i nic mi się nie chce, co za bezsens :mrgreen:

Gdyby było cieplej, to bym sobie gdzieś uciekła, złapała dystans, no ale mi się nie chce, bo za zimno... :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, zauważyłam pewną prawidłowość... zawsze wracam tu jak coś przestaje mi grać w życiu codziennym. Znaczy, że chyba do bani;) Ale jakoś trwam

Powinnam się pouczyć, powinnam posprzątać, powinnam mnóstwo innych rzeczy, a ja co robię? Myślę i myślę i nic mi się nie chce, co za bezsens :mrgreen:

Gdyby było cieplej, to bym sobie gdzieś uciekła, złapała dystans, no ale mi się nie chce, bo za zimno... :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, :great:

nie no... bo stwierdzenie, ze faceci to świnie i że zdradzaja tylko oni... to generalizowanie :mrgreen: Ja tam feministka nie jestem i uwielbiam jak facet przepuszcza mnie przodem albo otwiera dzrwi do samochodu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, :great:

nie no... bo stwierdzenie, ze faceci to świnie i że zdradzaja tylko oni... to generalizowanie :mrgreen: Ja tam feministka nie jestem i uwielbiam jak facet przepuszcza mnie przodem albo otwiera dzrwi do samochodu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.