Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jak tam leci? Ja się czuję jednym słowem "dziwnie", zresztą już przywykłem do tego. Wprowadziłbym nawet jakąś zmianę w swoim życiu, ale wszystko jawi mi się tak niepewne, że niewarto inwestować. Niby mógł się czegoś nauczyć, ale jaki pożytek z tego. Skoro sam nie czuję się zbyt dobrze, to czy będę w stanie uczynić innych bardziej szczęśliwymi?

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, siedź tu, gadaj z nami ;) ja lubie pograc w jakies głupie gry, wtedy czas szybko mija :)

Tomcio Nerwica, co brat?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, na http://www.joemonster.org/gry są fajne :D ale wiem w jakie lubisz, ja zawsze gram jakieś logiczne, albo w angry birds na telefonie ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bratu to się chyba nudzi :D albo znowu brat coś chce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wiedzialam, ze o coś takiego chodzi. NIE MA! ja myslalam, ze brat mnie zaczepia bo mnie lubi, albo w fife chce pograć :roll: sernik, phi, szynszyl zjadł!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No zaczepiłem , bo lubię siostrę , ale tak się akurat złożyło , ze miałem interes :D i jak to szynszyl zjadł ? :evil: po co ja go siostrze pokazałem , już ta rybka byłaby lepsza :roll::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jakby brat nie miał interesu to by nie lubił ;) a pamieta brat jaka ta rybka była duża? to by dopiero bydle dużo jadło, takiego szynszyla to by na raz zjadło, może mnie nawet też czy brata :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ave ;)

Snejana, widzę, że stosujesz terror sernikowy oj nie ładnie. jak się Obama dowie dowie, to może i kolejnego pokojowego nobla dostanie za walkę z terroryzmem. ;)

a po za tym co u was słychać drużyno aktimela :mrgreen:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, o czyżby knaź w lepszym nastroju? :D

nie ja stosuje terror sernikowy, tylko szynszyl :evil: ale i tak go lubie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, w brzuchu go ma :D :D :D

hmmm.... idę ... się .... uczyć.... muszę... :(

:papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.