Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mirabeleee, a no ordżinal, można śmiało pisać na rozprawkach i się dostaje jakieś dodatkowe punkty/inną ocenę ze względu na zdziwienie polonistów.

łohohoho, w sumie :D

ja mogę napisać jak człowiek się czuję kiedy pada nagłośnienie :roll:

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, jestem! Nadal kibicuję i nie lubię nagle kogoś, kto np. wygrał ostatni wyścig tylko dlatego, że wygrał. I właśnie dlatego, że kibicuję, to rzucam przekleństwami na prawo i lewo :P Straciłam na niego kilka lat swego krótkiego życia, to tak łatwo się ode mnie nie odczepi! :lol:

Szczelę sobie coś do obejrzenia chyba. Chociaż powinnam robić referat... 3 tygodnie miałam, nawet się za to nie wzięłam, coś czuję, że w ten weekend się nie wyśpię i będę pisać po nocach.

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, a co tam robiłaś?? :D

*to był własnie mój 1000 post, na rzadnym forum jeszcze nigdy nie byłam tak aktywna :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, a bo wiesz, lubię sobie robić przerwy od forów i samego komputera :D taki przejaw masochizmu

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, aa to rozumiem, że fajna zabawa była :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.