Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

w moim ogrodzie przed chwilą biły się dwa jelenie :D mieszkam w buszu :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, tak :) szkoda tylko, że uciekają na widok człowieka, zaprzyjaźniłabym się z nimi ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przypomniałem sobie, że muszę sprawdzić dużego lottka. Snejana, ja też tak chcę :D.

nic nie piszesz, to pewnie znaczy, że wygrałeś i opalasz się już na Ibizie :D

też bym tak chciała sobie imprezować z zawsze pełną sakiewką, bez wyrzutów sumienia i myśli że marnuję czas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, jak mieszkalałm w bloku to byłam wściekła, że muszę się przeprowadzić, teraz to polubiłam właśnie dzięki takim drobiazgom.

Ale dom na wsi wymaga strasznie dużo pracy, nie to co mieszkanie, więc masz też z czego się cieszyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, już kompletnie uciekłabym do swojego świata :mrgreen:

dominika92, tak to są plusy, ale takie aspekty jak ogrzewanie, ścieki, to już coś gorszego ;) Mieszkam jeszcze w takim niedogodnym miejscu, że przy dużych opadach zalewa nas woda. Dobrze, że mój tata to ogarnia... bo niezłe urwanie głowy :) Ale żeby nie narzekać, ok siedzenie w ogródku z książką czy obserwowanie przyrody to super sprawa :)

-- 25 maja 2012, 17:10 --

dominika92, kosić trawę w ogrodzie, pole uprawiać, kurom jeść dawać, krowy doić, jednym słowem miałabyś co robić :D

owce paść, traktorem jeździć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, tak, wszystko zawalamy na panów! precz z równouprawnieniem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na moim balkonie chyba nie mam co liczyć na jelenie :mrgreen:

KIedys spotyklaam sie z pewnym Łosiem.. bywal u mnie na balkonie :mrgreen:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.