Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, cześć , nie :P dziecko ? swoje lata mam , ale miło mi , że tak młodo wyglądam i kanapkę poproszę :P

ProstaNazwa, cześć :D a nic ciekawego u mnie jak zwykle , a u ciebie ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, cześć :D u mnie nuuuuda, telewizje oglądam, a u Ciebie? :P

-- 11 lut 2013, 18:19 --

virgo21, co język wystawiasz, no co :P

Tomcio Nerwica, no coś brat odmłodniał, u kosmetyczki w końcu brat był ? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, rzeczywiście, juz sie brat zaczyna starzeć znowu :P Jak na długo kontakt stracimy to brat w ogóle w niemowlaka się przemieni :P Jak Benjamin Button :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak mam kanapkę zrobić jak mnie tu brat zagaduje :P może się mnie brat pozbyć, już od jakiegoś czasu myślę, czy by na wieś do moich krewnych krów nie jechać, ale uprzedzam, że lew bratu kanapki nie zrobi :P

-- 11 lut 2013, 18:39 --

virgo21, też Ci pokaże, a co :P

-- 11 lut 2013, 18:39 --

luk_dig, cześć, fajnie brzmi ten serial :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, muszę jutro wstać o 6 i jechać coś załatwić, wiesz jak mi się nie chceeee :P:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, na którym leci ? :D

Snejana, dobra już siostra robi tą kanapkę , nic nie mówię ... widziała siostra tego nowego opla p . Irenki? :P

ale ja siostry nie wyganiam ... dopóki nie będzie mnie stać na gospodynię domową :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, Ty też chcesz jeść :roll::P

Tomcio Nerwica, Irenka ma opla, tej to się przelewa :P może mnie podwiezie czasem, żebym nie musiała na tramwaj zapierdzielac :D

ale z brata wyzyskiwacz, a ta przyszła gospodyni domowa to będzie potem terapii potrzebować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.