Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a racja przecie, tylko ja dziś ciezkokapująca jestem :roll: eeh ja stypendium nie mam to chociaz na brata liczyłam, to bida :-|

-- 10 lut 2013, 21:51 --

omeeena, :papa:

virgo21, hmmm a może by Ci nowe auto sprawić ? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos mowil, zeby zakazac kobietom jazdy samochodem-popieram. Jazda pan, niby powolna, ale zarazem chaotyczna, moze spowodowac wypadek. Geez, ile razy jak jechalem z kims to bylo blisko, zeby przypieprzyc w cos-a to wszystko przez tak jadaca kobiete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, będziesz mnie wozić swoim nowym maserati jak poproszę? :angel::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, zablokował kretyn droge do centrum bo lasce chyba chciał pokazac jakie to ma fajne bmw... taz ze sie zawiesil na progu oddzielajacym pasy... i tym samym zablokował ruch :twisted:

Tomcio Nerwica, masz cos do kobiet za kierownicą? :evil:

Snejana, :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, wypraszam se, ja jestem całkiem dobry kierowca jak na babe :P to stereotypy, facet też potrafi nie mieć do tego głowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, :twisted::twisted::twisted::twisted:

Snejana, oczywiście :D

-- 10 lut 2013, 22:57 --

Aranjani, a może ta laska mu chciała coś pokazać :mrgreen:

Snejana, ja sobie też wypraszam takie insynuacje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, skoki ze spadochronem fajne są :D jak będę kiedyś bogata to se skocze :D a tak to bida i prz.pierdalanie życia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, a ile Ty juz jezdzisz samochodem (siedzisz za kierownica) co, hę? :mrgreen:

-- 10 lut 2013, 23:01 --

virgo21, taaa... :mrgreen:

ale powiedziałam co swoje i mi trochę się lepiej zrobiło :yeah: mój az mnie uspokajał :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja tez jeszcze nie teraz, chce jeszcze pożyć :mrgreen: ale na bangee może pojade skakac do zakopanego w to lato, tylko musze kogoś przekonać, żeby skoczył ze mną :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem z bratem,trochę czarne myśli odeszły...

Ktoś tęsknił :P ?

(tak,tak - możecie rozpaczać ;p)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też bym skoczyła :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja potrafię jeździć, inną sprawą jest to, że mnie wiecznie na parkowaniu oblewają, dlatego nadal nie mam prawka :lol:

ok, moi drodzy, zmykam do wyrka z książką, miłej nocy wszystkim! :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, boję się tylko, ze jak już tam wyjadę na ta wieże to stchórze, a kasy nie zwracają :P

-- 10 lut 2013, 22:24 --

Calineczka1990, dobranoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, wiem :mrgreen: dlatego to napisalam... bo najłatwiej marudzic z miejsca pasażera :yeah:

Tomcio Nerwica, słucham słucham ;)

anonus, faceci potrafia jeździć... no własnie mialam dzisiaj przykład :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.