Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

fozzie, Candy14, witajcie :D Ja mam duży kawy jak ktoś chce 8)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, leci kawka :D ja właśnie wybywam za prawie pół godziny i też nie mogę się dobudzić, narazie próbuję się pomalować bez wydłubania sobie oka :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fozzie, :D

kapseicyna, jasne, ze mam kawę i dla Ciebie :D Jak to już nie jestem miss? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, nie świecę przykładem, ale z jakiegoś powodu w końcu wylądowałam na tym forum :angel:

Candy14, w mini! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, czy to nie jest tak że to typowy kobiecy problem? 5 szaf ubrań i "nie mam się w co ubrać" :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.