Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, witaj Słowiańska Dziewojo :D A całkiem dobry dzień mam, sprzedałam telefon na allegro w 12 h :P Przypływ gotówki poprawia humor ;) A co u was? Opowiadajcie :)

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak,jest pocieszenie, w razie porażki nie zostane wyjebany z roboty przez matke :lol: !

Mówiłem już że nienawidzę szkoły i matematyki ;<?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, :mrgreen: ja dziś mialam troche odplyw gotówki, kupilam spodnie i kolczyki i jakos mam doła przez to, chyba je zwróce :-|

-- 11 sty 2013, 19:41 --

Saiga, a ja lubie matematykę.... gdy nie muszę się jej uczyć ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej jeszcze raz :) poczytalam trochę o waszym żarciu i narobiliście mi ochoty na polskie jedzenie, kapuchy zasmazanej albo czerwonej ze śląską roladà bym zjadła, albo gołąbków domowych a na deser jakieś dobre drożdzowe ciacho :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, piwo i fajki sprawiają mi więcej przyjemności :bezradny::D pewnie sobie je zostawie, bo unikam sklepów jak ognia, to nie bedzie mi się chciało tam wracać.

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, przynajmniej będziesz pięknie wyglądać, a to przecież dla każdej z nas ważne ;)

Saiga, amen, Królowa Nauk to moja największa zmora teraz przed maturami :D

JBrown, ciasto drożdżowe, mniam :)

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, chyba sobie idę jeszcze gołąbków zjeść :105: może mi to humor poprawi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tak więc lenistwo i strach ocalą twe (częściowo) płuca i wątrobę :mrgreen:

Ja zaś miałem nie jeść niezdrowych rzeczy,ale zażeram się chipsami :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ja też chciałam zjeść coś zdrowego, ale zmieniłam zdanie jak poszłam do Biedronki i nie mieli mojej sałatki :P Skończyło się na słodyczach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, na pewno nie w tych spodniach, bo to takie niby sprane jeansy wybijane ćwikami, nic pieknego w tym nie ma, znowu będę wyglądać jak łajza :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, może zle postanowienia sobie robisz, ludzie zdrowo odżywiający się też jadają chipsy, tylko niezbyt często, człowiek nie zabroni sobie z dnia na dzień nie jeść syfów, ale mozna je stopniowo eliminować

-- 11 sty 2013, 19:54 --

Saiga, przy moim szcześciu sama bym sobie tym kukri krzywdę zrobiła :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to juz okrutne z Twojej strony, z sosem pomidorowym czy bez ? Nie robcie smaka, chociaz moj maz tez dzis gotuje cos co sie nazywa ziemniaczki Pommes Dauphinoise z pieczonymi schabowymi i cos co sie nazywa u nas yorkshire pudding :))) to jednak polskie zarcie za mna bardziej chodzi, moze jutro zrobie rolady bo jak robic golabki to juz zapomnialam :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.