Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ja oglądam wilkołaka z 2009 r na komputerze , ale złą porę wybrałem :-| wole oglądać takie filmy gdy wszyscy śpią i jest ciemno w pokoju , bo wtedy można wczuć się w klimat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no, ze zjawą oglądamy właśnie, aż się pobeczała, kto by pomyślał, że taka wrażliwa jest :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, no wiem, dobrze czasem pogadać ze sobą, prawda Snejana, ? :mrgreen:

-- 27 gru 2012, 19:32 --

koniec z kawą na dziś

aż sobie pojde zrobić :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Też może być,ale sąsiedzi mogą zacząć coś podejrzewać,szkoda kłopotu,do piwnicy lepiej :D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga,

Ten też gadał do siebie.

Ale ja nie gadam do siebie tylko do Snejany! :roll:

Tomcio Nerwica, ja nie świruje, wszystko ok, tylko kto pozwolił pozwolil smokowi z Zośką i Nosorożcem łowić ryby w salonie?? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja nie świruje, wszystko ok, tylko kto pozwolił pozwolil smokowi z Zośką i Nosorożcem łowić ryby w salonie?? :shock:

Saiga, miałeś racje w tym stanie , to lepiej żeby jej nikt nie widział , wrzucimy ją do piwnicy :D

Snejana, siostra odłoży już tą kawę :evil: dla mnie nic nie zostanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, swan_seems_legit-69995.jpg

-- 27 gru 2012, 19:58 --

Tomcio Nerwica, No dokładnie, a nosorożca się przywiąże obok czy co to tam trzymacie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.