Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę martwię się dzisiaj...zmiana pogody źle wpłynęła na Męża. Dobrze, że chociaż ja mam się lepiej.

Mąż z ochotą , mimo wszystko, wychodzi z pieskiem na spacer...to mnie cieszy.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, ładne prezenty dostałaś :D własnie chciałabym kota, ale nie wszyscy w domu chcą :? a mamy tylko jednego i chciałabym dla niej jakieś towarzystwo czasem znaleść :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, hej, jak to zniszczona?

Tomcio Nerwica, oj przecież nie zasłaniam, brat to się zawsze do czegoś przeczepi :P zresztą dość tego telewizora na dziś, od tv człowiek głupieje :P a ta kawa to z mlekiem i łyżeczka cukru :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, co tam brat ogląda, pretty woman? :D nestle 3 w 1, blee... :P najlepsza jest parzona kawa :D Podobno jak sie jej dużo wypije można mieć halucynacje, jeszcze mi się nie zdarzyło, ale możesz zabrać tego smoka z mojego pokoju? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie lubię komedii romantycznych , to głupoty , zaraz na eurosport przełączę może tam coś ciekawego leci :P ja to dopiero za dużo wypiłem , bo dostałem omamów słuchowych i usłyszałem od siostry " kochany brat " wtedy się naprawdę wystraszyłem :P może nie pijmy już tej kawy siostra ? jeszcze chyba trochę wódki zostało :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie, możesz zostawić, tylko postaw w takim miejscu by mi nie zawadzał :P

Tomcio Nerwica, też nie przepadam, lepsze są filmy, gdzie się zabijają :P no chyba, ze romansidła kostiumowe :105: rany to brat ma poważne omamy :shock: ja bym tak miała powieć? dawaj brat tą wódkę, musze odreagować :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, te romansidła kostiumowe to też dziadostwo :P najlepsze są horrory , filmy akcji i jakieś wojenne :D ja od razu gdy to usłyszałem , to zrozumiałem , że mam omamy , bo siostra nigdy by tak do mnie nie powiedziała :P tylko niech siostra wałek odłoży do kuchni i polewamy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wcale nie dziadostwo :P to taki Sherlock Holmes, tylko że wiecej romansują niż sie zabijają :D nie, no może i bym powiedziała... gdyby coś chciała wyłudzić :P Jaki wałek? ja w ręce pilota trzymam! Brat serio nie powinien tej kawy pić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ok,to mogę zostawić u ciebie mój oddział mechanicznych gruszek i taktycznych żyraf które plują latarkami i pumperniklem ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.