Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, zorientowałam się w tym temacie trochę,bo dla mnie to nie do pomyślenia.Poza tym dziwne stół tak ustroić,żeby butelki sobie chwilę postały?to bezsensu.

A potem trafiłam na wiarygodne źródło,które mówi że to była WSPÓLNA wigilia dla chętnych mieszkańców.A nie darmowa wyżerka:

http://natemat.pl/43949,film-z-wigilii-w-radomiu-robi-furore-i-dzieli-internautow-chytra-baba-czy-nasmiewanie-sie-z-biedy-waszym-zdaniem

-- 20 gru 2012, 10:56 --

monk.2000, też Ci się to skojarzyło z takim prymitywizmem?

Ale najbardziej rozwalają mnie ludzie którzy tłumaczą zachłanność biedą.Gdzie oni tam widzą biednych?

Raczej tych którzy mają za dobrze w dupie i chcą więcej.

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, dziwna wigilia gdzie nie mozna usiasc przy stole bo nie ma na czym i nie ma czym jesc. Zauwaz, ze nie bylo potraw tylko gotowe produkty. No i wiarygodnych zrodel jest wiecej :D Przed chwila poszukalam i trafilam na to gdzie wnioski sa identyczne z moimi http://natemat.pl/43965,film-z-wigilii-w-radomiu-znika-z-youtube-nie-spodziewalem-sie-tylu-negatywnych-opinii

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, co zrobisz : D,nie twierdze że cały naród taki jest,w sumie mam to gdzieś =p.

No ale niema co robić narodowego skandalu,2 butelki "3 cytryn" majątku nie kosztują

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, czepiasz się śmiesznych szczegółów.Były potrawy,i to gorące,rozlewane do talerzyków.Akurat w tym artykule o tym nie ma,ale są też inne w których o tym jest.

Nie dogadamy się bo,Ty masz swoje zdanie i ja mam swoje zdanie.A to że są wnioski podobne do Twoich zbytnio mnie nie dziwi ;) rzadko się zdarza żeby w jakiejś sprawie wszyscy byli jednego zdania ;)

-- 20 gru 2012, 11:08 --

Saiga, wiesz,tu nie chodzi o butelki zbysia,tylko ludzkie zachowanie

monk.2000, tak grałam,ale tymczasowo sobie odpuściłam,bo nauka

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, żebyś się nie przejechała :mrgreen:

Gry strategiczne wspierają logiczne myślenie, planowanie i podejmowanie decyzji. Polecam jako formę spędzania wolnego czasu. Daje mu znak jakości monk.2000 certyficate.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co zrobisz :D :D.no coż,może co poniektórzy ogarną się trochę.

-- 20 gru 2012, 11:19 --

monk.2000, owszem nie neguję tego,ale ja mam tendencję do uzależnień:<

zwłaszcza gier

before you can really

live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dogadamy się bo,Ty masz swoje zdanie i ja mam swoje zdanie

ano :) Ja pisze o tym co widze na filmiku

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, cześć Misiaczka :D , przecież może Ci się nic nie chcieć, tylko pewno o to chodzi że to nie miłe uczucie.

Aranjani, jeszcze się w życiu narobisz więc należy Ci się trochę poleniuchować ;)

Edytowane przez Gość

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, haha... :D ja chętnie bym dzień laby sobie zrobiła... ale po wczorajszym dniu to niewskazane... bo burdet w mieszkaniu, zlew pełen garów... i mnie juz nerw na to łapie bo nie lubie takiego stanu rzeczy ;) Ale jak mozesz to jak najbardziej proponuje sobie taki dzień zrobić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :mrgreen:

ja się przyznam że nie umyłam i to mnie wkurza... ale cały dzień była ujemna temperatura... a w takiej już raz myłam i nie polecam ;) Moze jutro będzie odwilż :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.