Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Siostra mnie łapie za słówka :P ale gdyby nie to , że zająłem się siostrą , to grałbym dziś w Realu jak Ezil , a dziś w Realu to ja kupuje co najwyżej karmę na śniadanie :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat mi nie wypomia, to była brata samodzielna decyzja, a ze brat zawsze złe decyzje podejmuje to nie moja wina :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok.. ta jedna może była dobra, bo co ja bym sama poczęła ? ;)rzucała rondlami w pustą przestrzeń?? obiad jest, od trzech dni leży :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Trzeba się na święta nastawić :mrgreen:

Snejana, Wbijamy zaraz zatem : D

W przypływie złości zdezelowałem stołek...

trzeba popracować nad emocjami i panowaniem....

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne wszystkim zapraszam :P ale za dużo tego nie ma, więc Tomcio Nerwica, dziś nie je :P zmiast tego posiedzi sobie i zastanowi się, czemu nie jest teraz drugim Ezilem skoro tak go to trapi :P

a Saiga, nie rozwala mi krzeseł! :D

omeeena, ja dziś spagetti zrobiłam, więc na pewno zjesz, co tam pierogi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jak tu dobrze pindę, cześć :D opowiadaj co u Ciebie? :D Wbijasz na spagetti? :D

Saiga, jakby co to będę w Ciebie talerzami rzucac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, oooo jasne, zjem Ci cały garnek, chocby nawet był przypalony! :) sz czym to szpagetdi? :)

a u mnie, aaa nic nowego, po ponad 2 tygodniach dotarła przesyłka z 4max.pl, odradzam ten sklep!

ale w koncu dotarla paczka z prezentem dla fjanse :)

To ja przyniosę deser, jakieś pomarańcze i mandarynki, jak u Grechuty :)

-- 19 gru 2012, 16:39 --

Tomcio Nerwica, ooo i Ciebie łobuzie w koncu widzę! :))

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, do sąsiada na zupki gerber? no skoro brat woli :D to czemu brat do innego dobrego klubu nie poszedł? :D Tu we wsi gdzie mieszkam jest taki dobry, nazwa się Jawor Jawornik i mają nawet boisko! :D Może i dobrze, że brat wytrzesczu nie ma, jakby brat wyglądał?

-- 19 gru 2012, 15:42 --

sz czym to szpagetdi? :)

Z makaronem :D

o to przynieś co masz :P i gratuluje z powodu fianse :D jego też możesz przyprowadzić, wszyscy mile widziani :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, umowa sztoi :D :D

pięknie to nie, raczej dukam :D jutro mam kolokwium z gramatyki i uczę się siedząc na forumie :P a Ty jak tam, bo pamietam, że kiedys pracę pisałaś, ale mam słabą pamięć :D tzn. dobrą, ale krótką :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Cześć :D stęskniłem się :(:P

Snejana, Inne kluby nie był wstanie spełnić moich oczekiwań finansowych :P wiem , że za dużo wymagałem jak piłkarz FC Łochów :lol: ale no co trzeba się cenić 8) no będę karmił sąsiada i przy okazji siebie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.