Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, żaden harlequin tym razem tylko książkę o takiej zajefajnej hiszpańskiej królowej, Joannie Szalonej, która miała takiego bzika na punkcie swojego męża, że po jego śmierci woziła jego ciało wszędzie ze sobą, gadała do niego, przebierała i w ogóle traktowała jakby żył :shock::mrgreen:

-- 16 gru 2012, 22:09 --

Tomcio Nerwica, znowu się materialista odezwał, a stypendium pójdzie na nowe panele do kuchni i firanki :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, no, ja się o niej uczyć musze :mrgreen:

Tomcio Nerwica, gdybym mogła z tego telewizora więcej korzystać to może bym się zgodzila, a piwa mamy wystarczająco (tzn. dla mnie stracza :D ) a firanki trzeba wymienić, bo brudne, a nie umiem obsługiwac pralki :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Zgódż się siostra :D jak się siostra zgodzi , to od czasu do czasu obejrzymy program który wybierze siostra :P to ręcznie musi siostra prać , a nie tak trwonić pieniądze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, nie ma co narzekać, lepsze to niż kucie dat na pamięć :mrgreen: ale rzeczywiście ona by tu na forum pasowała, już widzę jej posty "właśnie siedzę na kanapie z małżonkiem, strasznie się rozłożył" xD

-- 16 gru 2012, 22:31 --

Tomcio Nerwica, ja tu niedawno biadoliłam, że wylecę a brat o stupendium mówi, ale ok, niech będzie ten telewizor, chcę oglądac fashion tv :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, fashion tv ? to ta telewizja dla ludzi z inteligencją średnio rozgarniętego szympansa ? :P nie no żartuje , oczywiście zgadzam się , ale tylko godzinę dziennie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, witaj :)

Tomcio Nerwica, no najlepiej powiedzieć co się myśli a potem dodać "nie no żartuję" :P ale ja też żartowałam z tym fashion tv tam nawet po polskiemu nie mówią :P ogolnie to mało telewizji oglądam, więc zamiast tego, może szybszy internet w kuchni? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, nie dość, że nuda to jeszcze poniedziałek nadchodzi, a tam? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, A po co siostrze szybszy internet , gdyby jeszcze siostra wykorzystało go do szybszego znalezienia przepisu na obiad albo innych tego typu przydatnych rzeczy, to czemu nie :P więc kupić lepiej nowe pudło tak około 40 cali i na takim cudzie można oglądać cały dzień Eurosport :105: no nie mam racji siostra ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, w sumie nawet fajnie :105: tylko niech brat sąsiada na telewizje nie zaprasza, bo znowu całą podłogę zaślini :evil: i nie muszę wykorzystywać internetu do szukania przepisów, mam je w głowie :mrgreen:

-- 16 gru 2012, 22:59 --

LilaWolken, domyślam się, ale nie jestem pewna kim jesteś tak btw :P

Saiga, bo za to można isc do paki :P

Mara_, no Elizka Batory to fajna była, kiedyś wypożyczałam o niej książę kuzynce, gdzieś tam mam zanotowanie w pamięci żeby ją przeczytać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W sumie to nie pomyślałem o tym , że te stypendia to przeważnie małe kwoty , a taka plazma będzie trochę kosztowała :P ale , że zawsze mam głowę pełną pomysłów , wpadłem na to , że ... no jakby to siostrze powiedzieć ... musi siostra szafę trochę opróżnić i starczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, u mnie na uniwerku to bywa nawet i 2 tys. zł miesiecznie wiec na kilka plazm by straczyło :P nie mozna opróżnić czegoś, czego nie ma :P bo ja szafy tak właściwie to nie mam :P brat sie nie zainteresuje, żeby mi kupić to nie ma :P zresztą za tę kasę to można by szafę kupić i ciuchów... może nawet dla brata by się coś kupilo :D

-- 16 gru 2012, 23:10 --

Saiga, po prostu jesteśmy spostrzegawcze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.