Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, zazdroszczę miesiąca przerwy :105: a egzaminy to pikuś przecież dla Ciebie :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam przeciwnika na kolejną walke z Marcinem Najmanem

http://www.sportfan.pl/galeria/hardkorowa-babcia-66-lat-100-kg-na-klate-39208/foto_3

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :D co tam? poleć mi ktoś jakiś fajny film, bo sobie chcę coś obejrzeć i nie mogę nic wybrać :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Siema siostra :D polecam " urocza gospodyni " z 1939r , "pamiętnik szkolnej gospodyni " z 1970r i "córka gospodyni " z 1939 :P a tak na poważnie to siostra obejrzy Sin City :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat :evil: ee te o gospodyni to znam na pamięć, klasyka, moje ulubione filmy :P Sin city oglądałam, mimo ze brak tam postaci porządnej gospodyni :P

-- 16 gru 2012, 17:21 --

Mushroom, może być jakiś mało ambitny, byleby się dużo działo :D horror/akcja/thriller coś w tym klimatach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a wiesz, szło dziś w tv Pan&Pani Smith i pani Smith rzucała we wrogów nożami kuchennymi :D I w ogóle miala w piekarniku czy gdzieś broń palną pochowaną :D myślę sobie, zuch kobieta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ale jestem dziś rozkojarzony , bo zamiast zareagować , to jeszcze siostrze filmy polecam :D gary umyte ? podłoga czysta ? okna ? widzi siostra ile roboty i chce jeszcze filmy oglądać , a na takie głupoty czasu nie ma tylko trzeba się za porządki wziąć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.