Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio piłem alkohol, bardzo małą dawkę, bo nie wiedziałem jak zareaguję (jak zapewne niektórzy się domyślają, biorę leki).

Nie wiem jak można lubić stan w którym człowiek jest ogłupiony. Tzn. domyślam się, jest to jakaś tymczasowa ulga. Tyle że podczas moich licealnych życiowych rozważań, związałem się luźno z ruchem AA i jakoś podłapałem część z ich przemyśleń.

Ale pijcie, na zdrowie!

W sumie mam miętówkę w lodówce, mogę dla smaku trochę wypić. W moim przypadku tylko dla smaku i towarzystwa.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lech shandy dobry jest :) niektorzy sie oburzają, że to nie jest prawdziwe piwo, ale jakie to ma znaczenie, ważne, ze smaczne :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak można lubić stan w którym człowiek jest ogłupiony

Kiedyś jak paliłem trawę , to lubiłem ten stan ogłupienia , zresztą można powiedzieć , że gdy człowiek przestaje myśleć , to zaczyna się bawić :D więc dobrze raz na jakiś czas się " wyłączyć " i zapomnieć o problemach choć na te kilka godzin ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D Raczej nie wierze w uzdrowicielską moc toastów, ale miło mi.

Dobra zrobię tak, trochę będę siedział z wami, trochę popisze na tym blogu. Po to w końcu wynaleziono opcję kart w przeglądarce.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.