Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. Mnie dzisiaj musiały jakieś sny męczyć bo chłopaka strasznie pokopałam, jak wstał i poszedł do pracy położyłam się ładnie spać i kilka godzin później obudziłam się w poprzek łóżka z kołdrą prawie na ziemi...

slow motion, masz jakieś magiczne proporcje do owsianki dla jednej osoby? bo ja zawsze zrobie za dużo, za gęsto albo coś w tym stylu:p

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, ehhh no wlasnie nie mam. u mnie zawsze mama konczy to co zostalo. Wszystko robię na oko, ale myślę, że mozna to sobie wytrenować :mrgreen:

Svafa, mnie mam nadzieję czeka już tylko jedna operacja. od 15 r.ż jezdzilam po lekarzach :-|

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, :lol: dobre widzę,że nie czytałaś poprzedniej strony chętnie ale mam problemy z kręgosłupem jestem uziemiona mogę pomarzyć o ruchu,najpierw musze coś zrobić z tym bólem

trzyma już cała noc...więc z poruszania się nici :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, dlaczego??? Czy będzie można gdzieś obejrzeć, jak wyglądasz teraz??

Tak a'propos, Twój blond był bardzo twarzowy...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee nie wiem.. cos brazowego z popielatym :roll: NIgdy nie wiem jaki kolor mi wyjdzie kiedy ide do mojej fryzjerki. W kazdym razie czas byl na zmiane wiec niech jest :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, rozumiem, to bardzo kobieca cecha.

Oczywiście ja też lubię zmiany, chociaż moje bardzo ciemne włosy/takie mam od momentu ich straty/ nie bardzo dają się zmienić, ostatnio jednak sama nałożyłam orzechowy brąz i troszkę się zmienił.

-- 04 wrz 2012, 11:35 --

dominika92, witam Cię, jesteś w dobrym nastroju???

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, takim średnim. Rano źle spałam, więc muszę się rozkręcić. Chciałabym zacząć robić w ciągu dnia coś nowego, co mogłoby mnie przybliżyć do wyzdrowienia, ale nie bardzo wiem co by to mogło być..wszystkie większe rzeczy wymagają pomocy chłopaka i/lub transportu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.