Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich :!::!::!::lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesmailo chcialam zaznaczyc ze ja tez jestem mamusia :P NO ale ok.. cos sobie zakupie na wieczor

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jadę do mamy za 2 godzinki :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no może kawałek Ci zostawię :mrgreen:

:yeah::105:

Ja sie zmusilam zeby mojej wyslac smsa z zyczeniami :roll: pewnie zadzwoni jak zwykle z pretensjami ale mam to gdzies

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, "Jonogram to badanie, które służy oznaczeniu poziomu niezbędnych do życia mikroelementów, takich, jak sód, potas, wapń, magnez, żelazo i chlorków. Oznaczenia dokonuje się we krwi, a do badania trzeba zgłosić się na czczo. Często badanie to zlecane jest razem z morfologią. "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ja mojej nie kocham i kontakty ograniczam do minimum. Ale wlasnie zadzwonilo moje dziecko z tej swojej Szkocji i powiedzialo ze mnie bardzo bardzo kocha i teskni :D Wiec chyba mnie sie udalo nie powielic schematu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.