Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, nie krępuj się. Ja już mam schrzaniony humor... :(

Mirabeleee, nie ma to jak ogromne serce, co? :P

Tomcio Nerwica, a jeden kij. Potrzebuję się przytulić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się nie doczekałam na telefon od " przyszłego" pracodawcy, chyba nici....słucham dramików...mam okres i mnie boli.jesteśmy na stronie 2222

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, trafiłaś na stronę 2223. ;) Przykro mi, że nie zadzwonili. :( Może jeszcze jutro zadzwonią. kto ich tam wie.

Bellatrix, też miałem takie spotkania, ale z psychologiem. A jak gadał, że to nic, że jest czas, to mnie to jeszcze bardziej dobijało... :(

Jak ja się boję tej swojej terapii w wakacje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10_1_103v.gif

:mrgreen::mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądam kabaret moralnego niepokoju i maluję paznokcie

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nieźle. Na szczęście miałam tylko jedną lekcję, nikt nie zauważył ran na nogach, a ja wreszcie mogłam założyć krótsze spodnie.

teraz wszyscy poszli do jakiejś ponadgimnazjalnej szkoły popatrzeć i się pobawić, ja zostałam z maturami z matmy z tego roku i 2010, siedzę sama w klasie i mam je zrobić. Nie ma ludzi, nie ma tłoku, jest dobrze...

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.