Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, jest takie coś jak się jest dłużej w związku jak opatrzenie, widok drugiej osoby już tak nie podnieca jak dawniej i tak jest nawzajem ;),drugie wyleciało mi z głowy ;):D

Bellatrix, nie bój się nie chce mi się awanturować, najlepsze na niechęć do awantury jest zniesienie trzech ton węgla do kotłowni

Edytowane przez Gość

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze jestem Dominisia :)

-- 19 maja 2012, 22:57 --

Dotrzymam Ci towarzystwa

Mam

izzy1.jpg

dr-gerard-pryncypalki-wafelki-o-smaku-kakaowym-w-czekoladzie-235g-Full.jpg

czestuj sie jak masz ochote

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, świetny kociak :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :). Kociak rzeczywiście śliczny :D. Co tam słychać u was ciekawego? Ja wczoraj zostałem poproszony o bycie chrzestnym Joasi (córki Mojej Siostry rodzonej). Oczywiście, że sie zgodziłem :D. Bycie chrzestnym takiego aniołka jak Joasia to wielki zaszczyt.

http://rockmaniak84.blogspot.com/ Pierwszy mój blog od dawna. O muzyce i nie tylko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duran84, to super, że będziesz chrzestnym. :smile: ja jetem chrzestną siedmiolatka , u mnie to samo pójdę do babci do szpitala, ale dziś póżniej, bo jest tam rodzinka. Pózniej kawa ze znajomą :yeah: i powrót do Gdyni tęsknę za moim misiem :angel:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry :) wstałam, schodzę na śniadanie a tu już po obiedzie :shock: jak żyjecie?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.