Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mój chłopak mnie osłabia

szuka po chacie dokumentów do auta i kluczy bo jedzie po znajomych na lotnisko i nie może znależć...on wiecznie czegoś zapomina gdzie co połozył bosz :bezradny:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, jaka praca? a gdzie się pakujesz??

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, to spoko :great:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, praca kontrolna tak jak u Bellatrix, semestralna tylko,że ja mam dwie na semestr.Pakujęsię bo jutro rano jadę na praktykę a potem do szkoły do akademika na week (pokoju gościnnego dla ścisłości)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ja też niezbyt ambitnie, za pracę bym się wzięła, szukam pracy

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jop

apropos to stałam wczoraj obok Andrzeja Wajdy hehehe :105::105:

-- 10 maja 2012, 14:50 --

i Rahim z Paktofoniki był na festiwalu filmowym, ciekawe kogo dziś spotkam tam?? :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., hejka ;)krul, wtf

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro sobie kilka stron książki z kseruję i będzie praca gotowa bo jak ja kseruje to ucinam i mam za mało tuszu.i się nie musze martwić,że niebędę miała pracy,a parę dni temu chciałam się zabijać z tego powodu,o ja głupia :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul pewnie zlapal jakas infekcje i mysli, ze to od masturbacji ;)

a parę dni temu chciałam się zabijać z tego powodu,o ja głupia :hide:

Laima, :shock: zabijanie to dla Ciebie jakies hobby?

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Myślę że zabijanie siebie...jest dość kiepską. i niemożliwą profesją, choć chodzą po tym świecie osobniki których hobby jest zabijanie innych ludzi :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M. przedłużyło się na lotnisku i nie jedziemy na szkolenie z psiakami

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, jezeli kazdy pretekst jest dobry zeby sie zabic to juz podpada pod hobby :D

Laima, oj laska :D Nie truj sie juz bo kogo bede czytac

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, ..... choć chodzą po tym świecie osobniki których hobby jest zabijanie innych ludzi :<.

hobby to mało, niektórzy nawet już zawodowo się tym trudnią , niezła kasa nawet :pirate:

Ja Sama się przebranżawiam właśnie ;) Przeszłam już wstępne szkolenie w tym fachu ;) ...kaliber 9mm opanowany, kałach krótki i glauberych, broń biała też, zostało tylko dopracowanie nokautu ręcznego, znaczy popularna "piącha" :lol: ale pracuję nad tym od 2 m-cy na siłowni :pirate: ...i już prawie mi wychodzi :yeah:

Najman mi ją polecił to poszłam i teraz się wstydzę, że jestem z jego polecenia :oops: , chociaż chłopaki mówią, żebym się nie martwiła bo i tak robię postępy większe od Niego ...więcej już wyciskam na klatę i biceps i nie uciekam już, tylko wale w mordę jak trza :mrgreen:8)

I znam świetny myk...o dziwo lewą nogę mam silniejszą od prawej a z ręcami na odwrót :bezradny: ....takie pokiełbaszone jak i w głowie mam ale dzięki temu zmyłka dla przeciwnika jest :lol:

Może w końcu znajdę jakąś robotę tylko skończę ten kurs :mrgreen:

Jeśli jest ktoś chętny to po szczegóły zapraszam na PW :twisted: ...ostrzegam, to będzie mój "pierwszy raz" więc nie gwarantuję 100% skuteczności...może się coś nie udać, a reklamacji nie uwzględniam :mrgreen: jestem twarda... biznes is biznes ..nie ma litości :evil: mój limit na litość się już wyczerpał..no chyba że kogoś lubię :105: to mogę dać zniżkę albo rabacik jakiś.... niewielki :angel::twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.