Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

L.E., mnie też, zbieram się od rańca ;) przybij piatkę :mhm:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a podobno polacy mają kiepskie poczucie humoru..... :roll::evil:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bc2f235790_ja_ci_kurwa_dam_.jpg

nie mogłem się powstrzymać : D...

Ta piosenka to jakaś pomyłka, w ogóle, ten kraj to pomyłka, powinni byli nas zeżreć w rozbiorach te 100 lat temu : D (wiem,więcej niż 100 ; P).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Jak w robocie siedziałem to mi wpadł do głowy mem z Lindą....

Btw, na avatarze nadal Rihanna?

dominika92, Ważne że coś zrobiłaś : ), ja zwykle po przyjściu z roboty pierdze w stołek reszte dnia :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, :great::great::mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, Nie wiem... nie spotkało mnie nic dobrego w tym kraju, ani też wybitne krzywdy, nie wybieramy też gdzie się rodzimy. Na dłuższą metę nic mnie tu nie trzyma... ale to też tyczy się ogólnie życia.

LATEK50, Z tych co znam,mało : P,ale być może jest wielu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :)

Laima, raczej zdałam, gorzej, że nie mogę pracy skończyć :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.