Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

arhol, ja mam lipny weekend tego tygodnia - jeden marny dzień. Czyli myśląc realistycznie, nawet nie poczuję tego wolnego, bo niedziela to zawsze u mnie czas pracy :roll: A potem cały tydzień nauka, a następnego tygodnia testy.

Nie wyrobię, już to czuję.

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety mam pecha,bo jestem skazana na "warzywnienie" dzięki służbie "zdrowia"(chodź prędzej to śmierci) więc na mam wpływu...

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, kończące gimnazjum według nowej reformy, czyli więcej roboty i więcej wymagań, niż wcześniej ;)

Bellatrix, haha, nauczyciele mają już przygotowane full materiału 'na po testach', więc z tym odetchnięciem może być słabo :lol: No ale jeszcze maj, czerwiec i wreszcie wolność.

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, na ogół to ja jestem bardzo spokojna, jedyne, czego się boję, to część humanistyczna, bo z historii nigdy nie byłam orłem, a polski... Cóż, jak dowalą jakieś rozprawki 'podaj przykłady z historii' to też nie będzie ciekawie. Jednak ogółem jestem nastawiona pozytywnie i mogłabym olać te wszystkie dodatkowe zajęcia przed testami, bo jedynie tam marnuję powietrze, czas i się nudzę. :D

Bellatrix, jest bliżej niż dalej i się bardzo cieszę. ciekawa jestem, co będę czuć podczas zakończenia roku: radość czy tęsknotę za tą denną klasą :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.