Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

arhol, proponuję od poruszania się i ograniczenia niektórych produktów spożywczych ;)

(to nie jest żadna aluzja, po prostu pamiętam, że chciałeś się odchudzać, na mój gust nie musisz)

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, też nie mam wanny :(, ale maseczkę nawilżającą muszę sobie machnąć bo woda mnie ostatnio wysusza okrutnie...

Chciałbym kiedyś pojechać do takiego spa z prawdziwego zdarzenia. Masaże, jacuzzi, maseczki, kąpiele błotne, a w nocy to czy tamto :P (o ile się jest z facetem a nie z koleżanka:p, chociaż - kto co lubi ;))

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, u Ł. jest wanna, chociaż wtedy zwykle nie mam ochoty na kąpiel:p, szkoda mi czasu, a tak w tygodniu, to by się poleżało tak, podumało, zapaliło świeczki zapachowe, zgasiło światło, puściło muzykę, achh...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ja się interesuje kosmetykami naturalnymi. ostatnio zrobiłam sobie zakupy w fajnym sklepie internetowym, ktory ma wlasnie naturalne kosmetyki i od tego czasu kondycja mojej cery polepszyła się. Wręcz mam fioła na tym punkcie. :P

bretta, mnie też woda wysuszała dlatego zamiast wody zaczęłam używać wody micelarnej.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, to zależy jaką masz cerę Dominiko. :) ja stosuję spirulinę z alg która śmierdzi rybami, ale za to świetnie działa. Zwęża pory, nawilża i rozjaśnia twarz. Kosztuje niecałe 10 zł za 30g, a wystarcza na długo. Robi się ją z wodą mineralną. No i jeszcze mogę polecić glinki wszelakie. Ja akurat do swojej mieszanej cery używam zielonej :)

-- 13 mar 2012, 19:48 --

carmen1988, pisz śmiało!

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, też używam tego zielonego paskudztwa, ale działa miodzio - fakt :)

plecyyy mnie bolą i taki jakiś zamulony ten dzień...

i cześć wszystkim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.