Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór, pobędę sobie trochę tutaj z Wami. Jutro mam wielki dzień i próbuję zająć czymś myśli .

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

- dla Was wszystkich chwila wytchnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj .Kinga., a co Cię jutro czeka?

dominika92, dlaczego tak wcześnie jutro wstajesz?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godzinna msza? autobus wypełniony po brzegi poligonem moher kommanndo z różańcem na ustach? brak toalety? mdłości? nuda? cudownie! :D

A u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myrcella, lajf is brutal. Jak się kogoś kocha to i czy godziny się wyczyma. :D troszkę szkoda tego proboszczyka, takiego już nigdy nie będzie. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myrcella, nie pożegnalna a powitalna w nowej parafii.. :D Grzało 100 byłych parafianów przez 3 godz. nie wiem po co ale spoko> :D

życie fajne tylko doceniać nie umiemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Vett, dominika92, gram jutro konkurs. To strasznie ważne dla mnie bo przygotowywałam się do niego pół roku.

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

- dla Was wszystkich chwila wytchnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam... Miłego dnia...

-- 05 mar 2012, 06:50 --

Mroźny? No nie no :?

tak btw. Wiecie na ile ta żałoba? Bo jak tylko zobaczyłam czarny polsat, to wyłączyłam telewizor :zonk: a dopiero co wstałam i nie jestem na czasie.

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.