Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

a ja dzis jadę nad morze na domówkę

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mataforgana, plaża to plaża, o! Ja mam przy swojej miejscowości dwa jeziora, ale jedno nasze miasto porzuciło na rzecz drugiego (a miało o wiele większą plażę, obok były domki na wynajem, a teraz jak tam pojedziesz, śmierdzi szczynami i wszystko jest zarośnięte), drugie zaś ma tak małą plażę, że zmieści się z 10 rodzin. (tak zagospodarowali całe wolne miejsce, że postawili ławkę przy ławce, śmietnik przy śmietniku, a do tego zrobili labirynt z chodników :roll:)

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: zobaczcie to polecam!!!!! :o

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, dobrej zabawy! :great:

Ja mogłabym stać godzinami i gapić się w morze... :105: Wtedy nic nie jest ważne, czuć taką wolność, nagle zapominam o wszystkim, co mnie otacza... :105: Kocham to cholernie mocno, dlatego żałuję, że w tym roku kończę swoją edukację w trójmieście...

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, a nie chciałaś iść na studia na PG?

morze jest spoko, ale weź się przejdź w sezonie przez trójmiejskie plaże, oglądanie tych wszystkich obleśnych ludzi, tłustych facetów i stare baby, piwne brzuchy, uuueeeh :roll:

nie wiem w co się ubrać :zonk:

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.