Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, o 11.40 bejbe ;)

Ja nienawidzę upałów, słońce niech tam sobie jest, ale wiosenne :mrgreen: Z resztą ja i tak mam zawsze zasłony naciągnięte :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, człowiek zawsze tęskni za tym czego nie ma :)

-- 03 mar 2012, 09:57 --

idle, ja się trochę stresuję :mrgreen:

też nie cierpię upałów. Możemy stworzyć swój klub. Będziemy się spotykać w upalne dni w jakiejś piwnicy i grać karty i odprawiać rytuały. :mrgreen:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, ja też :oops: jeden z moich przerywanych dzisiaj snów był o kupowaniu jedzenia do pociagu :lol:

Jestem za, jestem za! Seanse spirytystyczne, te sprawy :pirate:

-- 03 mar 2012, 10:02 --

Hello Vett ;)

-- 03 mar 2012, 10:02 --

O, u mnie zawitały chmurki :mrgreen: możliwe, że w Olsztynie też się pojawią 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, o tak! max 15 stopni :105: zgadzam się z Tobą. Deszcz sporadycznie, bo na dłuższą metę działa na mnie depresyjnie. Można powiedzieć, że sezon picia w plenerze oraz rozwydrzonych bachorów można uznać za rozpoczęty. :?

:shock::shock::shock::mrgreen: No nie wiem do końca jak to jest u Was z tymi rozwydrzonymi bachorami ;) Co do picia w plenerze, też nie każdemu już wypada ;) Ale jeśli ktoś lubi i potrafi... Dlaczego nie :!:;)

-- 03 mar 2012, 10:11 --

slow motion, no, przeżywam, jedzenie to bardzo ważna sprawa, we śnie kupiłam ze 3 croissanty, ale myślę, że wystarczy jeden :mhm:

Zdradzisz mi na czym polega Twoja tajemnica??? ;):shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yeyeyeye zajepięknie jest!!!! kocham słońce kocham WAs wszystkich !!!!!! :105::angel::D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, nie, tak ma moja siostra :P Ja po prostu mam niedobór słońca w organizmie i muszę się nasłoneczniać :P Poza tym lubię wyjść sobie na dwór w kapciach i bez zakładania setek dodatkowych warstw...

Alienated ma rację, że ludzie na wiosnę masowo wypełzają z domów i jest ich pełno wszędzie :? (co mi też bardzo przeszkadza) Ale wychowałam się na Kompletnym Odludziu, więc to nie jest moje pierwsze skojarzenie z taką pogodą...

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czeeeść :mrgreen:

zdaję uprzejmą relację iż w Oln słonko i niebieskie niebo i trochę białych chmurek i 2 stopnie tymczasem :D

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, rozumiem, ty masz napęd na słońce, ja na energię innych ludzi :mrgreen:

Nie, wypraszam sobie! Słońce to lekarstwo. I przyjemność. Napęd mam na samotność (fizyczną) - i tu wcale nie żartuję.

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kawa i papierosy :105::105::105:

i ten kawałęk

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, ach ;) gdybym tak się nie brzydziła robactwa, to może bym się umiała z niego cieszyć bardziej na łonie przyrody, jak prawdziwa mazurska dziewczyna :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.