Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ja dziś nie mam pomysłu na siebie!

Cały dzień jestem rozbita i nie wiem co ze sobą zrobić... I nadal mi smutno z powodu zgubionego kolczyka. To nic, że one kosztowały 4 zł, ważne, że kolczyk był śliczny i nowy i zamówiony w sprzedaży wysyłkowej więc nowych sobie za szybko nie sprawię, bo się nie opłaca :why:

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Mataforgana, owszem, do łóżka, ale po pierwsze - dopiero usiadłam do komputera, więc chciałam chociaż zajrzeć co tu się dzieje, po drugie - sam proces kładzenia się spać jest długotrwały... Trzeba pójść do łazienki, rozebrać się, umyć, ubrać, wrócić do pokoju, spakować na jutro, dokopać do łóżka... Dla mnie to godzina roboty... :roll:

L.E., boski awatar... Czuję się zagrożona... Odbierzesz mi wszystkich geeków... Ty już masz swojego, reszta dla mnie! :evil:

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., jeżeli Cię to pocieszy to zgubiłam pierścionek srebrny, który był prezentem... gdzieś leży w śniegu, achh ja ja wtedy ubolewałam...

najadłam się właśnie migdałów, a później zobaczyłam datę ważności i... termin przydatności do spożycia: 08.2011 :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., szkoda :( mi też było przykro jak zgubiłam kolczyk, niby taki drobiazg, a jednak...

a mi się już nieeeeeee chceeeeeee uczyć -.- a wciąż nie umiem dość :(

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mataforgana, w końcu jestem sobą :D

Vett, :*

Kiya, a Ty nie masz swojego? Możemy założyć jakiś wspólny harem? Będzie większa ekipa do gier :mrgreen:

izzie, nic Ci nie będzie :mrgreen:

izzie, ninja, zagubione kolczyki i pierścionki ----> RIP

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

izzie, taaaaak ;( a to ostatni wybłagany termin i mimo że 3 dzień siedzę to wciąż nie dość ;( liczę, że się prof zlituje i da coś przyjemnego i łatwego... ja pewnie tak do 2 poślęczę, taki plus że egz na 16.00 :mrgreen:

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skręca mnie ze złości, bo w ten weekend wcale nie odpoczęłam, no i chyba czeka mnie długa noc - muszę opanować wszystkie wykresy z trzech lat z fizyki. Chociaż nie wiem jak za to się wziąć, pewno przejrzę zeszyty, które mi pozostały i pójdę spać z wyrzutami sumienia :D

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, czyżbyś zostawiała wszystko na ostatnią chwilę? A późniejs twierdzisz, że za dużo tego, żeby wszystko ogarnąć i rzucisz w cholerę? :D

Na spokojnie kochana, powoli powoli i może akurat coś ogarniesz ;) Ja też siedzę nad ksiązkami, więc razem raźniej;)

ostatnio mam tak: 'jak pacze, to umiem, jak nie pacze to nie umiem'.

przepraszam, ale jakaś głupawka mnie bierze :pirate: przymkne się na chwilę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.