Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Vett, hej ;)

Ja za niedługo wybieram się na zumbę :D I dobrze, bo nic tylko się na zmianę snuję bez celu po mieszkaniu albo po necie :D

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie ;)

L.E., jaka zumba?

Thazek, dziś się wyspałeś?

halenore, krem 25+ mnie też by się przydał :roll:

Vett, po zajęciach?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, fajnie :D co będziesz robić popołudniu i jak babcia?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, chciałam Ci pokazać, ale mój komputer wiesz się na widok youtuba :/ Dobrze, że dziś przyjeżdża mój informatyk :D

Do fitness klubu mykam. Fajny jest, taki tylko dla kobiet. Nikt nikt przesadnie nie śmierdzi i nie ustawia na sprzętach obciążenia na 100kg. Płci męskiej to tam jest może z 3 trenerów, a reszta same babki ;)

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, jeść, marnować czas przy komputerze, telewizorze i książkach :D Czyli przeciętny dzień w moim wydaniu.

Dziś znów mi buszowała :roll: Nie wiem, co jest gorsze - matka, która robi przeszukanie wszystkich szuflad, czyta pamiętniki, notatki itd., czy babcia, która robi nie wiadomo co w pokoju

A Ty masz jakieś szczególne plany?

L.E., ale trener... Gdyby był przystojny... :105::105:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, podobnie do Twoich plus ryk w poduszkę. Może one na Ciebie jakiegoś haka szukają ;) albo po prostu kontrolują. Współczuję, mnie takie coś bardzo wkurza.

L.E., ale Ci zazdroszczę tego fitnessu :why: Latino lover, a to dobre :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, ja nie planuję płaczu, lecz to wychodzi przed snem ;) Za dużo myślę, analizuję co zrobiłam...

Dziewczyny, może będziecie w stanie mi coś wytłumaczyć. Dlaczego nawet największa sierota szkolna, gdy tylko wyjedzie z kraju i przyjedzie tu w odwiedziny, jest wielbiona jak jakiś bóg i jest otoczona wianuszkiem przyjaciół? :roll: Przydałoby mi się gdzieś uciec i tu wrócić...

-- 16 lut 2012, 15:16 --

kornelia_lilia, mnie też wkurza. I to nieźle. Nie mam wcale jakiejkolwiek prywatności. Nic, zero, null. Tak, matka z pewnością czegoś na mnie szuka. Wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że jestem narkomanem. Nigdy niczego nie brałam :roll: Nawet przez myśl mi to nie przeszło.

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, null, fikcja, miało być w tym tygodniu, a z pewnością tak nie będzie - jutro kosmetyczka :mrgreen: Ojciec postanowił jak zwykle grać na zwłokę i czekać, aż zapomnę. Zawsze tak robi.

-- 16 lut 2012, 16:19 --

arhol, heloł.

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Średnio się wyspałem ale lepiej niż wczoraj ;)

halenore, nocki to złoooo :twisted:

No i znów drift po wsi zaliczony,śniegu co niemiara :mrgreen:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.