Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Thazek, :papa:

Ja pewnie też bym się bała.

Vett, może stewardessa?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, też o tym myślałam. Ewentualnie pilot, zawsze mi się to marzyło... :105: Ale w sumie to powinnam już zacząć, jako mała dziewczynka, a tu lipa. Więc chyba pozostałoby mi pokazywanie jak się uruchamia kamizelkę w razie zagrożenia czy używa maski tlenowej... :mrgreen:

Zawsze kręciły mnie katastrofy lotnicze, a jednak chciałabym pracować w tej branży... Jestem dziwna :D

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, jesteś mega odważna :uklon: A skąd w ogóle Ci się to wzięło?

Ja tam wolę służby mundurowe albo służbę zdrowia.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, powodzenia ;)

Ja nie wiem co i jak.U mnie nie ma przymusu bo z czego żyć mam-rentę,dach nad głową mam i wygodne życie tylko takie......do kitu.Pójdę do pracy to mogę stracić rentę :bezradny: a najważniejsze nie wiem co z psiakami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, odważna, a cholernie boję się wyjść do ludzi... :roll: Jestem pełna sprzeczności i tego w sobie nie lubię. Od małej oglądałam 'katastrofy w przestworzach'; uwielbiałam część, gdzie grupa speców badała miejsce po wypadku (chociaż pierwsza połowa rekonstrukcji też jest ok). Szukanie jakiś małych śladów, mikropęknięcia jakiejś blaszki, śruby... To mnie kręciło i to chciałam robić... No ale doszłam do wniosku, że odkrywanie oderwanych części ciała może być dość drastyczne jak dla mnie, więc niech to moje nogi czy ręce znajdują :mrgreen:

W sumie nie wiem, skąd. To tak samo jak z wyścigami - odkąd pamiętam były, są i z pewnością będą.

Dlatego jest mi obojętne: pani od podawania kawy czy inżynier wyścigowy. Byle, żeby być z dala od rodziców, od wszystkich niewierzących we mnie znajomych. Tak pomachać im do kamery, żeby to kiedyś przypadkiem zobaczyli... To by było coś!

Dobra, rozpisałam się o czymś, co i tak nie ma zbytniego ładu i składu, wybaczcie :mrgreen:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, dzięki. Kasiu, bez pośpiechu. Ale może warto zaryzykować. W razie czego zarówno Ty, jak i ja mamy do czego wracać. Chyba można jakoś pogodzić i rentę i pracę, nie wiem na pół etatu czy jakaś um. cywilnoprawna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Bellatrix, ja od dwóch dni prawie w ogóle nie śpię... w wyniku silnego stresu :zonk:

Powodzenia na egzaminie ;);););)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ Byle, żeby być z dala od rodziców, od wszystkich niewierzących we mnie znajomych. Tak pomachać im do kamery, żeby to kiedyś przypadkiem zobaczyli... To by było coś!

:mrgreen:

Wiem doskonale,co czujesz... mam tak samo. Na mój wyjazd do miasta ich jedyna reakcja to taka, że mam się w czoło puknąć :evil:

Paulina... gorąco wierzę, że wszystko Ci się ułoży po Twojej myśli ;)

-- 11 lut 2012, 08:50 --

Bellatrix, ja kto mówią strach ma wielkie oczy ;) będzie co najmniej dobrze. A o której masz tą ekonomię?

Współczuję, że musisz w taki ziąb wychodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, zazdroszczę Ci nauki, choć w ten sposób możesz oderwać się od codziennych smutków. Ja nie posiadam nic, co by mnie oderwało od tego wszystkiego, nawet sen :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, kurcze, to faktycznie. Ja myślałam, że Ty lubisz tą ekonomię :roll:

Sabaidee, :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, naprawdę... współczuję Ci :-| Co to za dom, w którym się nie ma wsparcia... też coś o tym wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, druga bezsenna nic, mdłości. I sam Stwórca wie, co jeszcze.

Jak się komuś zwierzam, to w ryk, zero kontroli. :hide:

Miałam ten kubek kupić do herbatki i zapomniałam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, dobry pomysł. To mój okres przejściowy trwa niemalże 27 lat :roll:

-- 11 lut 2012, 09:27 --

slow motion, ale czym? :roll::roll::roll::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, a powiedz, ile jest osób w grupie na zajęciach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, u mnie też pamiętam były takie osoby, które mówiły,że nie potrafią i koniec. Zresztą pamiętam na psychologii jaki to był stres gdy wyjęłam ściągę. masakra :zonk: też nie lubiłam i rzadko korzystałam z pomocy.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.