Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Thazek, pochwal się,czego się nawcinałeś? ;)

Pierś z kurczaka w środku zawijane pieczarki i ser żółty, do tego ziemniaki i czerwona kapusta. :mrgreen:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, no Ty to jesteś tai chudy że się nie dziwie że nie grozi Ci :mrgreen: hej wszystkim, jestem z siebie dumna przetrwałam najgorszy dzień w roku, czyli Wigilię, nie siedziałam sama a z chłopakiem i rodzicami, a dziś udało mi się do rodziców dojechać bo chłopak wyjechał :) co prawda oni jadą do dziadków na obiad, dla mnie to za wysoki poziom ale i tak jest dobrze :) i nie wzięłam żadnej tabletki :) :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, to dobrze bo P. się pewnie żebra na twarzy odbijają jak się przytula :mrgreen: ucałuj ją ode mnie btw :) dawno z nią nie gadałam :)

nic się nie martw aż tak źle nie jest 8)

ucałuję ją ale dopiero jak wróci z Warszawy bo jest u rodzinki :mrgreen:

no widzisz ja z nią wczoraj gadałem ponad godzinę przez telefon :105:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, Ja Ci dam :nono: he he no ma ciotkę i wujka tam ;)

ja też mam zamiar się wybrać jak się podleczę czyli za jakieś... :zzz: 5lat może 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, Moje od kiedy mama zwiazała się z ojczymem zawsze takie były, staram się o tym nie pamiętać:( Kasiu uciekaj stamtąd jak tylko nadarzy się okazja, wiem ,że martwisz się o mamę, ale to jej wybór i Ty nie jesteś za Nią odpowiedzialna.

Ktoś dba o moją linię ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii co Ci sie stało :?: Jeśli mogę wiedzieć :?:

samara22 współczuję takiej wigilii. Jakby mnie się taka przytrafiła to nie Ja bym się musiał wynosić z domu... Mam nadzieję, że temu ... szybko minie... Rozumiem, że jest Ci ciężko, ale trzymaj się jakoś ok?

http://rockmaniak84.blogspot.com/ Pierwszy mój blog od dawna. O muzyce i nie tylko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.