Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Noopii,

Ja oglądam Ucieczke w kosmos, jem kakao bo nie mam czekolady, popłakuje od czasu do czasu ,ot co.Wziełam tabletkę,ale nie moge spać chyba wezmę drugą.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, Kasiu cześć!

NIe mów tak, ze samotność Cię określa.

Przecież wiesz, że jeśli człowiek nie zna nowego, to woli to, co jest stare!

NIe uwierzę, że z wyboru chcesz być samotną.

Chcesz, żeby komuś na Tobie zależało.Tak?

Tak!

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I wyszło też, że stawiasz granice. A to jest dobre.
Właśnie nie do końca... według mojej psycholog to ja sam powinienem sobie powiedzieć, że ta relacja nie ma sensu, następnie powiedzieć drugiej stronie o tym i nie czekać miesiącami aż ona to zaakceptuje... Mogę sobie zadać pytanie co by się stało gdyby ona tego nie pojęła ? no właśnie... to było takie pół-poprawne rozwiązanie.

-- 02 lis 2011, 09:56 --

Dzień dobry Wszystkim ! ;)

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam na mame pod cmentarzem,

sami starsi ludzie,chodza wolno,jest w miare ok.

Tylko w nos zimno

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, Jest już ciemno... dlatego tak mi się powiedziało ;)

Przyjemnej i lekkiej pracy Tobie życzę...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, cześć T. :mrgreen: A Ty do pracy chodzisz ?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Trudno to określić... ostatnio robię takie "małe" zlecenia dla firmy w której kiedyś pracowałem... zależy mi na pracy w innym miejscu, ale jak się nie ma co się lubi... trudno :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Witaj ;)

Transfuse, JA też swojej pracy nie lubię ale muszę chodzić co by kasiora była :P

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w wodociągach i kanalizacji.

-- 02 lis 2011, 16:48 --

Thazek, bez pracy nie ma kołaczy... nie no trzeba się cieszyć, że praca jest, w dzisiejszych czasach o nią trudno :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, hej, co tam słuchać ? Jak P. ?

Transfuse, przykro mi, moje znajomości nie sięgają tej branży :bezradny:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.