Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Laima, moze wtedy miałąs natchnienie....musisz zaczekac az wróci

Edytowane przez Gość

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, wiem.Moja ambicja pewnie znów mnie wykończy.Zawsze stawiam sobie "wysoko poprzeczkę"jak moja terapeutka mówi. :-|

-- 22 paź 2011, 22:33 --

dune, dziś jestem już zmęczona i może masz rację.Chyba nici dzisiaj z moich planów. :(

Poproszę mamę ,żeby mi plecy nasmarowała bo potwornie boli mnie kręgosłup i wezmę się za papierosy.

Im więcej zrobię dziś tym mniej będę zmęczona jutro i może lepiej mi pójdzie z nauką i rysowaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima,

To co robisz to sztuka ....natchnienie jest niezbędne,

potem sie juz korzysta z dawnych natchnień....

tak myslę

a co robisz z papierosami?

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leci ten czas co? przy dzieciach się to niby nie odczuwa bo wieczne zajęcie, ale ani się człowiek nie spostrzeże, a dzieciaki już duże.

to w brzuszku - Zuza - pierwsze. jestem przerażona... :roll:

moja siostra ma 5tkę - pamiętam jak się pierwsze urodziło początkiem 7 miesiąca - był mały jak moja dłoń, miał kiepskie rokowania - a teraz ma 13 lat i jest krzepki jak nikt ;) kiedy to zleciało :smile:

Anioły są wśród Nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

och masz rację, mi się wydaje że moja Niunia to jeszcze maleństwo, a tu już sama pod blokiem na plac zabaw lata, do koleżanek chodzi, one do niej, i czytać powoli ksiażki zaczyna..... ja za to nadal się czuje jakbym miała z 20-22 lata :)

oj w 7 m-cu to na prawdę wcześnie, dobrze że wszystko jest ok

Moja za to urodziła się początkiem 38tyg. i też nie za duza była - 2670 kg :) w sklepach ubranek takich malych znależć nie mogłam. Ale też wszysciutko oki :)

Nie bądź przerażona :) jak już zobaczysz te maleńskie oczyska Zuzi jak się pierwszy raz na Ciebie spojrzy ..... och to jest takie piękne.... całkowite zaufanie w tych oczyskach kochanych bedzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj tak, byłam z siostrą zaraz po jednym z jej porodów - wiem o czym mówisz, chociaż jeszcze osobiście nie doświadczyłam. ale wyobrażam sobie, że dokładnie tak będzie jak piszesz :D w chwili obecnej mam wiele lęków ale to jest związane nie z tym, że boję się dziecka - bynajmniej, gdyby nie ono... :roll:

Edytowane przez Gość

Anioły są wśród Nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz wczoraj moja Niunia miałą urodziny u koleżanki i tam bylo takie 2miesięczne maleństwo. Oczywiście bawiłam ją na rączkach - tęsknię już za tym :) i właśnie to daje mi poczucie zę jakoś poradzę sobie w ciąży :) no dobra uciekam bo córa już przy mnie, i gada, gada.... :)

Trzymaj się ciepluto Proof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ślicznotka, zajęcia medytacji to też chciałabym mieć.

Jak byłam w szpitalu sanatoryjnym to był tylko trening autogenny i muzykoterapia,

ale na szczęście gimnastyki nie było :mrgreen:

Sabaidee, dobry u Ciebie?

U mnie mam nadzieję,że też będzie dobry.Zaczął się spokojnie,oby tak do końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie się już pytałam, ale przepraszam nie pamiętam :roll: co Ty się tyle uczysz???? ciągle w książkach jak widzę piszesz, że siedzisz.

być może uda mi się zdrzemnąć po południu. chociaż jestem już tak zmęczona, że tylko w łóżku leżę... to już parę dni - mam nadzieję, że minie.

Anioły są wśród Nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.