Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

samara22, nie nie, to już wszystko za mną, mam obronę mgr :zonk:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, nie nie, to już wszystko za mną, mam obronę mgr :zonk:

Trzymam kciuki... ja jeszcze kilka miesięcy, z tym, że moja praca mgr ma jedną stronę :(

Czuję się jakbym poruszała się w błocie albo kisielu :shock: Mimo trzeciej kawy...

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry

Kura :evil: pól dnia przespałam :evil: a muszę przejrzeć rzeczy na poniedziałek,posprzątać,napisać pracę,narysować 15 bukietów i pouczyć się :zonk:

-- 22 paź 2011, 15:00 --

acha..jeszcze 900 fajek nabić bo sto już mam

to wszystko przez week :hide:

Stresor mi się włączył :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22,

Ech nic nie porabiacie tesknicie i tyle, jakby nie było wiadomo to ja i moje alter ego

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samara_22 och nie..... gotować wręcz nieznoszę, ale ciasta, ciasteczka i takie tam to owszem. żeby zrobić mężowi dzisiaj kolację musiał mi biedak przez telefon tłumaczyć co i jak :P to on u nas jest szefem kuchni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ania_taka, ja bym oglądała Nergala, gdybym miała czas.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ania_taka, kucie na egzamin. Muszę przyznać, że tv ostatnio jest jedną z moich ulubionych rozrywek. Smutne, dziwne, ale prawdziwe :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

och dziewczynki jak ja sie cieszę że już nauka za mna - od 1,5 roku mgr :) teraz mąż zakuwa :P dobra życzę więc Wam miłej nocki i szybkiego uczenia a ja spadam przed tv :) bo teraz córcia kompa okupuje - bajki na dobranoc

trzymajcie się i buziaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spore pranko zrobiłam (nie w automacie tylko zwykłej pralce) czego dziś nie planowałam tylko naszła mnie ochota.Ogarnęłam pokój.Teraz wzięłam leki,żeby przytłumić stresa,a potem biorę się za naukę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, ależ my przykładne i sumienne kobitki :mrgreen: , a inni balują. Gdzie tu sprawiedliwość :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.