Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, No właśnie widzę, że nieźle rozrabiacie :mrgreen:

Nie wiem co sie dzieje, ostatnio posypiam po 3 razy dziennie a biorę 150 wenli

To nie ja. To Michuj zaczął. Może przez rozruch wenli. Ja odstawiłam Imovane :hide: Tylko zakopać się żywcem...

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, sex grupowy pewnie :P

Na pierwszy raz z kobietą doradzam jednak coś prostszego. ;-)

czemu??

Ja bylam z kilkoma kobietami i zawsze w trojkaciku KKM lub parka na parke, nigdy nie bylam solo z kobietą i wydaje mi sie, ze prosciej jest gdy jest facet heheh jesli dziewczyny sa bi to polecam zdecydowanie trojkacik chyba, ze typowe less wtedy wiadomo :P

Dlatego, że w łóżku wtedy jest większe zamieszanie a przy takich eksperymentach warto w ogóle na dzień dobry zorientować, CZY nam to jednak odpowiada, i CO dokładnie nam odpowiada. A jak już poznamy trochę nasze potrzeby to jasne.

Amon Rah

Uproszenia proszę, wydawało mi się, że skoro tematy o seksie są porozrzucane po całym forum, większość ludzi jest dorosła, a tu można rozmawiać o np. Amy Winehouse, która też nie ma nic wspólnego z tematyką forum, to seks jest równie dobrym tematem jak każdy inny.

Już się przenoszę. :)

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, to fajnie było Was poznać, ale ja szukam miejsca, gdzie mogę rozmawiać swobodnie, z zachowaniem kultury, ale bez tabu. :)

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arla, to delikatne pieszczoszki? :oops:

-- 23 lip 2011, 21:26 --

Vian, znalazłaś dobre miejsce :D

-- 23 lip 2011, 21:27 --

I mam nadzieje, że również odpowiednich ludzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia, która z wypowiedzi była niezgodna z oficjalną politpoprawnością forum, że uznał za stosowne nakazywać mi zmieniac temat, może udajemy, że sadystów i masochistów nie ma, a perwersja nie istnieje. Szkoda, bo to ciekawy temat, z reguły bardzo błędnie postrzegany przez postronnych, którzy się w temacie nie orientują.

W każdym razie wolę odejść sama od razu niż zostać zbanowana za tydzień czy dwa, bo napiszę magiczne słowo "seks" albo coś takiego... ;-)

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze. Nie bede juz o tym pisac. :lol:

Ale jest to forum psychologiczne... a mnie naprawde ciekawia psychologiczne podstawy takich zachowan... jakie osoby zostaja sadystami, jakie masochistami itp. no, ale ok. Nie bede rozstrzasac juz tego tematu. Gadajmy o lekach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amon Rah, a szkoda, bo na uczelniach, w gabinetach terapeutycznych, w szpitalach są takie rozmowy i nie robi się z tego żadnego halo, bo perwersje seksualne i seksualność w ogóle to temat równie ważki co psychika i ściśle z nią korelujący.

O duszeniu nie było chyba mowy, to Twoja fantazja.

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można gadać o seksie, pozostaje kwestia formy, a to, że ktoś lubi być bity po cipce wykracza poza zakres zainteresowań moich i większości użytkowników forum.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.