Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, wybierasz się na parking? Co z tą pracą, zdecydowałeś się, czy też oni zdecydowali sie na Ciebie :?:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Parę razy zastanawiałem się jak to jest odgryźć sobie język,jednak dosyć ciężko odgryzanie idzie,i domyślam się że tak expres kaput po tym nie ma,także ta metoda odpada -,-

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie durne pytanie ale to chyba jedyny stały i niezmienny argument by zacząć coś z tym robić bo sama już nie wiem.

Wystarczą mi chociaż te przeklęte trzęsące się dłonie na tle nerwowym i poza nim by mieć po co iść do Neurologa?!

Sama nie zwracałam/zwracam na to większej uwagi przez tyle lat chociaż bywało i nadal bywa to irytujące zwłaszcza jak ktoś cie o to zaczepi.

Jakoś przeżyje wizytę u przychodni gdzie ostatnim razem na moich własnych kontrolnych badaniach pani doktor patrzyła na mnie jak na przewrażliwioną wariatkę, o tym jak potraktowali moją śp. mamę już nie wspomnę bo w ogóle mi się odechce dobitnej walki z tą nerwicą itp. którą uważałam przez lata za coś normalnego jako swój charakter.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Prośba...może mi ktoś podbić wątek o fenylopiracetamie. Plizzz ^^

-- 01 lip 2014, 05:21 --

Ach ta bezsenność i nieprzespana noc. :bezradny: Tylko czekać do 6 żeby wziąć się za robotę. ;)

Już po 6.00! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Dostałam zaświadczenie od lekarza, mogę się uczyć :yeah::yeah::yeah:

Pytała jak się czuje, na jaki kierunek chcę iść i jakie leki na wariactwo teraz biorę

no i pytała czy jestem pewna,że dam sobie radę. Jest ok. Cieszę się :D

Co prawda dostałam też maść na nogi bo mam problem, bolą mnie i parzą i mam przyjść do kontroli.

Ostatnio co idę do lekarza to za każdym razem wychodzę z receptą.

Ale dziś jestem zadowolona :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.