Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, uuu zanim ja to wyszyję to trochę minie :D

Nic ... idę z młodym na dwór bo mi w brzuchu dziurę wierci :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no mnie się te czasy zaczynają he he :mrgreen: . Z każdej pensji odkładałem sobie jakieś pieniądze na kolejne foto-graty aż w końcu zebrało się wszystko co do wywoływania niezbędne. Ale skanuje się to to strasznie wolno. Takie uroki tego typu zabaw :D . Ale z efektów jestem baardzo zadowolony. Przynajmniej niektórych ;) .

tomasz_xyz, witawszy.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a u mnie się skończyły ;)

Zajebiscie że Ci sie udało :D Na prawde :) Genialny jest efekt jak wrzucasz biały papier do "wody" a tu nagle pojawia Ci sie zdjecie ;)

-- 27 kwi 2014, 17:20 --

tomasz_xyz, hej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie no ja niestety nie mam warunków do wywoływania odbitek (taki stary koń i dalej w akademiku mieszka he he 8) ).

Ja tylko wywołuję negatywy (do tego ciemni nie potrzeba) po czym je suszę i skanuję na takim specjalnym skanerze i wrzucam do internetów. Powiększalnikiem też bym się chętnie pobawił, ale póki co na to szans nie ma ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomasz_xyz, ja swojego pierwszego analoga dostałem od znajomego (byłego fotografa) jak mi się cyfrak popsuł i nie miałem kasy na nowego. Przepstrykałem jeden film i się zakochałem :D .

-- 27 kwi 2014, 16:29 --

Aranjani, jak się domyślam to odbitki robiliście Krokusem (jak byliśmy bajtlami to nic innego w Polszy nie było :mrgreen: ) ).

Powiększalnik to nie problem, problem jest raczej z zaciemnionym pomieszczeniem. Jeśli kiedyś uda mi się zamieszkać w jakichś bardziej humanitarnych warunkach to może się zacznę tym bawić :) . Ale i tak dziękuję :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jebie, zdołowaliście mnie ... Właśnie uświadomiłem sobie, że poza intosykacją substancjami psychoaktywnymi i robieniem shitstorma na forumie nie mam już żadnego innego hobby, ni pasji :P Heh, widać jam z tych mentalnych i umysłowych robaków-biedaków :D

Edytowane przez Gość

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomasz_xyz, ja swojego pierwszego analoga dostałem od znajomego (byłego fotografa) jak mi się cyfrak popsuł i nie miałem kasy na nowego. Przepstrykałem jeden film i się zakochałem :D .

późno się zainteresowałem fotografią. wtedy aparaty cyfrowe zaczynały być już popularne.

pierwszy aparat to Kodak 2 mp, zoom x2 ;-)

jednak pierwsze zdjęcia robiłem kamerką internetową w 640x480. Ha ha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, nie mam pojecia jak to się nazywało :bezradny:

a... rozumiem:)

No to zycze Ci aby jak najszybciej sie udało:) My zrobilismy ciemnię w łazience ;)

Nie ma za co :)

-- 27 kwi 2014, 17:34 --

Nihil6, przestan ćpac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.