Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

carmen.s, ale to mówisz, że zgubiłaś dokumenty, po czym negocjujesz z konduktorami, że "biedny student, że impreza była" itd., coby Cię wyjebali na większej stacji, albo w ogóle ;) Jak komunikacją miejską się wożę to też zawsze jak mnie kobuchy złapią, to mówię że nie mam, a jak mi grożą, że mnie zawiną na komisariat w celu utalenia tożsamości, to ze stoickim spokojem mówię "ok, spoko" - jeszcze się nie zdarzyło, żeby mnie z busa zgarnęli :P Co najwyżej - "ok, to wysiadasz na następnym przestanku" :P

Edytowane przez Gość

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio zapłaciłem mandacik z pkp z odsetakami 800 zł za jezdzenie bez biletów wiec mi starczy na bardzo długo :P

-- 26 kwi 2014, 15:23 --

[videoyoutube=Hslac_tmcNE][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, no czasem mi się udawało ze łzami w oczach powiedzieć "ja nie mam pieniędzy, co miałam zrobić" ale to o wiele bardziej działa jak widzą, że jade do domu :D Ze brakiem dokumentów nie próbowałam bo kiedyś moje kumpla za tą ścieme naprawde zgarneli na komisariat i świecił oczami i mu wystawili kredyty aż do domu :D Ale to oczywiście w pkp, w autobusach to nic trudnego sie wyrwać kanarowi :D

Kestrel, masz wyrzuty wobec kogo? :D

Yeah, blowfishing this up.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen.s, własnej nieuczciwości :lol: Ale to było dawno temu,teraz jeśli używam transportu publicznego,to bilet jest D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, nie powiem Ci dokładnie, coby się nie zdekonspirowac, ale wiedz, że w ch*j i jeszcze troche :D

trumienke to trza by wyrywać na prywatne odrzutowce :D Gdzie my, dzieci ulicy, skromni pielgrzymi, ubodzy backpakerzy :P

Edytowane przez Gość

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, najlepszych kanarów można spotkać w pociągach po imprezach takich jak woodstock, jarocin czy inne koncerty. Najpierw cie wywalają, grożą spisaniem, mandatem a potem żulą fajki. Mi raz po takim wyrzuceniu kupili z litości bułkę. :roll:

Yeah, blowfishing this up.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.