Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Jest tu kto?

jest , jest ;)

--- takn czytam o tym robieniu sobie Tatuaży na ciele ,że czasem też bym jakiś ( wiem konkretnie jaki ) malunek na lewej stronie piersi nad sercem obsadził . Nie mam zielonego pojęcia ile może to kosztować , czy jakość wizerunku na klacie jest w miarę ładna i ostra . Chodzi mi konkretnie o Obraz Jezu ufam Tobie , w wymiarach 10cm X15cm . Wiecie ile takie cacko by kosztowało i czy jakość wytatuowanego Obrazu nie będzie u innych wywoływać odczucie brzydoty . Ludzi w Temacie bardzo proszę o podpowiedż . Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, a dzisaj byle Grzegorz "sercowy". Cieawe historie opoiwadal o samolotach f16, migach 29. No i ze anglie tyle razy podbilali i anglicy musieli cojais czas uczyc sie noweggo jezya. Dlatego jest ta duzo slow francoopodobnych w angielsim. No i wiele innych cieawych rzeczy sie dowiedzialem bo on to taa chodzaca encylopedia jest.

a co u Ciebie?

-- 06 kwi 2014, 02:39 --

Kalebx3, ja sie na tym nie znam. Pewnie pytanie trzeba bedzie zadac jutro za dnia, ja bedzie wiecej ludzi na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, a co on lotnikiem był czy historyk z zamiłowania :) a pifko było jakieś do tych opowieści :) daleko masz do tego parkingu ???

Kalebx3, nie pomoge za bardzo tematyka tatuaży jest mi równie obca jak szybkie samochody i piękne dziewczyny z wyjątkiem tych z forum :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, tak on sie interesuje historia, piwo byle ale lech bezalkoholowy, jade tam autem mam jaies 3 km. Na auto to jest nic. Ten Grzegorz ma taa ceche ze duzo mowi, w zasadzi ja jestem tam slucaczem, ale to mnie taa rola odpowiada. Czasami wtrace jais nowu temet i tak na rozmowie zlatuje 2 godziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, a skad czy tam jak poznałes ta ekipe z parkingu :) to tym ochroniarzom tez musi sie nudzic maja tam chociaz tv :) ja nawet bezalkoholowego nie pije, ale niedługo sezon grilowy rusza to może wtedy skosztuje tych piwek bez alkoholu choć czy to wtedy jest jeszcze piwo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strare dzieje iedts tam parkowalem, myślę ze tez im sie nudzi i ciesza sie ze ktos do nich przyjdzie pogada i czas im zleci szybciej .

Znam wsztich trzech poza jednym gościem Jankiem. Ja on ma dyżur to wtedy nigdzie nie jade i siedze w chacie na forum ale w pozostałe wieczory wyjezdzam

i gadam z nimi. Mnie szybciej czas leci, zawsze jest jais ontat ze swiatem. Same plusy.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, a nie myslales zeby kiedys zamiast na parking udac sie na jakies disco z goracymi 30-stakami , tez by bylo z kim pogadac a i oko na co zawiesic :) tyle na tym parkingu siedzisz ze ci w koncu tam prace stroza zaproponuja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, to skoro twoja praca w biurze cie denerwuje to bierz ta na parkingu przynajmniej zadowolony bedziesz :) znasz sie troche na gotowaniu moze to moglaby byc twoja nowa pasja zajecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.