Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Pomoc bratu? I'll kick my brother in the ass :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja z kolezanka z biura rozmawam po angielsku, tak coby nie zapomniec,

-- 04 kwi 2014, 22:39 --

ale dzsiaj byla za bardzo zajete wiec tez nie zawracalem jej głowy za długo. Czekam az zleci ten weelend i znowu zaczne sie cos dziaać noarmalnum trybem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ooo jaka jędza :P dawaj siostra lepiej żarcie, bo korepetytora nie potrzebuje :x:P

wieslawpas, uczę się, bo za rok prawdopodobnie wyjeżdzam do Niemiec :D brat mieszka w Anglii i jak przyjedzie do Polski, to zawsze mi coś wytłumaczy i podpowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, tosty były :P ale jakaś godzinę temu sie zbyly, gdzie sie brat podziewał :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, kiedyś też jadłem takie dania, bo w Warszawie sporo tych wietnamskich bud z jedzeniem. Kurczak chrupiący mi nie smakował, ale kurczak z warzywami jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!: Czesc wam :smile:

Nie macie co robic tylko siedzicie przed kompem w piatek wieczor

:P:mrgreen:

-- 04 kwi 2014, 22:48 --

No i mam za swoje,olali mnie :pirate:

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, Mirus wiedzialam że na Ciebie mogę liczyc :D jak tam dzien minal?

-- 04 kwi 2014, 22:56 --

Tomcio Nerwica, Prawidlowa odpowiedz :mrgreen: a gdzie pracujesz? Myslalam że się jeszcze uczysz

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.