Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja całkiem dobrze, ale dziś mam całkowicie bezproduktywny dzień - gniłem (i gniję) cały czas przed kompem :P Dziękuję że pytasz :smile:

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, amen D:

Aranjani, ciężki żywot miał zatem ciężki żywot...leoś je happy.

U mnie nie wiem,zawiesiłem się,dam znać jak wróce z innego świata D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, szczerze? Wolałbym rozebrać cały ciągnik rolniczy i złożyć go z powrotem, niż przeprowadzać remont :lol: Może kiedyś się do tego przekonam, jak będę miał swoje mieszkanie ;)

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, przetnij nożem :mrgreen: Masz ich pare ;)

Amarant_89, ja jkbym rozebrała ciągnik to później gwarantuje zebym go nie złożyła... moze wyszedlby z tego jakis samolot albo helikopter :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, u mnie całkiem dobrze, nie narzekam ;) Dzięki że pytasz swoją drogą! Co do weekendu to plan jest następujący: spędzę go standardowo - przed kompem, zabijając kolejne godziny. Na imprezy nie chadzam, bo mam wszędzie daleko, przyjaciółka zajęta, więc z piwa nici, książki poszły w odstawkę a filmów brak - także chcąc, nie chcąc pozostaje tylko komp :P A co u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, niema nic bardziej seksownego, jak kobieta grzebiąca przy sprzęcie mechanicznym... :mrgreen:

-- 04 kwi 2014, 18:48 --

Mushroom, a czego słuchasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, taaa... ;) Jak mi sie cos popsuło w aucie to zawsze mialam zestaw ratunkowy w bagazniku... czyli mini + szpilki co by w aucie nie grzebac bo i tak bym sobie nie poradzila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.