Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Amarant_89, ;) nie no jasne :mrgreen:

Czasmi dolałam plynu do chłodnicy i sie nigdy nie pomyliłam gdzie mam go dolac ;) A moj brachol ostatnio dolał płyn do chłodnicy do zbiornika na płyn do spryskiwaczy :hide: Dobrze ze oleju tam nie wlał :lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ... amator :mrgreen: Czyli koniec końców, podstawowe rzeczy potrafisz zrobić przy samochodzie. Mówiąc o grzebaniu, myślałem o rozbieraniu na części pierwsze, cała w smarach i (najlepiej) jeszcze częściowo rozebrana :P Marzenia... :105:

Variable, u mnie git :D A jak u Ciebie?

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, a czego słuchasz?

dzisiaj na tapecie:

the best of the stranglers

die krupps - machinists of joy

combichrist - we love you

client - authority

god module cała dyskografia

system of a down i benny benassi różne kawałki

OST z doom (2005)

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje zamiast smaru - smołe,do tego zapalniczka - po całej akcji,na nagrobku przybić tabliczkę - "była z niej rozpalona dziewoja"

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Ohhhh Yeaaah :yeah: Puki co się taka nie znalazła :P

Variable, mamy weekend, więc co może być lepszego? :P

Mushroom, hmmm, chyba sam się zakręcę koło takich brzmień, przynajmniej przez wzgląd na dawne czasy.

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje zamiast smaru - smołe,do tego zapalniczka - po całej akcji,na nagrobku przybić tabliczkę - "była z niej rozpalona dziewoja"

:hide::mrgreen:

-- 04 kwi 2014, 20:18 --

Amarant_89, zawsze moze sie taka znaleźć :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, say what?? Jak nie można lubić weekendu? :P

Mushroom, głównie elektroniczną (Daft Punk, Hybrid, Above&Beyond, The Glitch Mob, Ladytron, Moby itd.), industrial (Nine Inch Nails, Rammstein), dobrego rock'a (Queen, Coldplay) i... wszystkiego pomiędzy. Łączenie gatunków? Jak najbardziej. Indie i alternative? Pewnie, że tak. Uwielbiam też soundtracki z gier komputerowych i tych słucham naprawdę sporo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ...jest na co czekać :mrgreen:

Variable, idę o zakład, że moja sytuacja wygląda BARDZO podobnie do Twojej -> Długi czas bez pracy i zajęcia? ;)

Kestrel, dzięki za propozycję, ale majsterkowanie to tylko wstęp do prawdziwej zabawy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, głównie elektroniczną (Daft Punk, Hybrid, Above&Beyond, The Glitch Mob, Ladytron, Moby itd.), industrial (Nine Inch Nails, Rammstein), dobrego rock'a (Queen, Coldplay) i... wszystkiego pomiędzy.

Hehe, to tak jak ja w sumie, tylko u mnei dochodzi psytrance i metal (gothic, power, folk).

Myślę że spodobałoby Ci się dark electro

[videoyoutube=nBrwWPJrBa4][/videoyoutube]

[videoyoutube=2NaRdfOqIqM][/videoyoutube]

[videoyoutube=Jh7UAGbnPlA][/videoyoutube]

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, brunetkę, jeśli ma wybierać z tych dwóch ;) Ale najlepiej to rudą 8)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, Pan chcesz jeszcze ofiare obdzierać z płonącej skóry...no cóż,to istotnie,krok do przodu i większa zabawa.

Aranjani, Nie :C ?

Wojna nie jest rozwiązaniem panie prezydencie.

Nie jest?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.