Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Rebelia, widzialam ta akcje w TV :mrgreen: U mnie we wsi takich atrakcji nie ma :bezradny:

-- 18 mar 2014, 23:04 --

kupmitrumne, pewnie przyjdzie, az tak daleko nie ma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To o czym w koncu jest temat przewodni :)

wiosnne mam w d... jedyne z niej ze sie roboty zaczynaja sezon dla roboli nadciaga

rower mam ale tak samo jak i biegac sie nie chce

ja mam cycki zarosniete

ale chetnie zobacze trumny bo strasznie wygadana jest tutaj :P i pierwsza do zlego a na matrymonialna oferte na pw nie odpowiedziała :P

teologia moze byc ciekawa filozofia takze tylko czy te nauki daja nam jakies odpowiedzi czy ucza tylko tlumaczenia wszystkiego i odjezdzania w glowie

gdzie jest siostrawiatru ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, niestety od kiedy zaczęły mi się problemy z głową, bardzo pogorszyły się moje możliwości intelektualne. Poza tym żeby robić doktorat z teologii trzeba być wierzącym, a ja tak nie bardzo ;) .

kupmitrumne, nie chciałabyś tego widzieć, trust me :D .

-- 18 mar 2014, 22:10 --

teologia moze byc ciekawa filozofia takze tylko czy te nauki daja nam jakies odpowiedzi czy ucza tylko tlumaczenia wszystkiego i odjezdzania w glowie

Good point. Mnie dojście do takich wniosków zajęło 5 lat :mrgreen:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, zakola podobno są od ocieranie głową o kobiece uda :)

-- 18 mar 2014, 22:17 --

A na zlocikach też tacy wszyscy wygadani jak tutaj i wódzia sie leje strumieniami ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, zakola podobno są od ocieranie głową o kobiece uda :)

marzenia scietej głowy :zzz::zzz:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na zlocikach też tacy wszyscy wygadani jak tutaj i wódzia sie leje strumieniami ?????
a pewnie że sie leje :yeah:

Variable, ja tez bardzo chce tego zlotu

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co pomarzyc nawet nie mozna podczas medytacji :):)

Widze ze co druga osoba na tym forum to mistrz cietej riposty , a trumienka taka wygadana ze pewno jezdzi po Polsce i uczy PUA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.