Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, kup

MamSwojePoglady, jakieś tam funkcje życiowe banglają,ale czasem by się"zgniło" D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Jak się zdecydujesz i kupić oraz wypróbujesz to daj znać , może sobie też sprawie

Mushroom, ja byłam kilka dni temu w piątek było bardzo dużo ludzi , ledwo co udało mi się stolik znaleźć , ale się nażarłam do syta naleśników z owocami i czekolada i napiłam :)

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh. Cały dzień spędzony w towarzystwie mamy i siostry (przyjechały do mnie na jeden dzień żeby jakieś sprawy urzędowe załatwić). Skonany jestem bardziej niż po robocie :bezradny: .

Kurde ja też tego Manekina nie kojarzę. Chyba w Katowicach nie ma takiej knajpy :mhm: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę Cie dwie kobiety to nic dziwnego , że jesteś zmęczony :lol:

jeszcze + zakupy, i witamy w piekle D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu macie stronę główną , więc można zobaczyć gdzie jest http://manekin.pl/

-- 18 mar 2014, 20:13 --

Kestrel, dlatego najlepiej chodzi się na zakupy samemu :)

Ostatnio to i mi się ciężko z kobietami dogadać , jednak faceci to lepsze towarzystwo :)

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.