Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, studentki Cie zgwałcił ? no to ładnie , zryta psychika :roll:

Jeżeli ma sie stałego partnera to można pomyśleć o spirali czy innej antykoncepcji ;)

-- 18 mar 2014, 21:42 --

hobbyturysta, starego harcerza ? pewnie masz z 22 lata :> ?

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, żadne studentki mnie nie zgwałciły, przynajmniej nic o tym nie wiem. Chociaż gdyby próbowały nie broniłbym się bardzo :pirate: .

To raczej wykładowcy zgwałcili mój światopogląd. Tak dla wyjaśnienia, studiowałem teologię :bezradny: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, tłumaczyłem sobie to na różne sposoby, ale z perspektywy czasu to była chyba kwestia obniżonego poczucia własnej wartości i lęku. Pomimo że ten kierunek - przynajmniej w pewnym stopniu - okazał się naprawdę bardzo ciekawy, to żałuję że takie studia wybrałem.

-- 18 mar 2014, 21:51 --

kupmitrumne, nie. Ja kończyłem teologię ogólną, co znaczy, że nawet prawa do nauczania w szkole nie mam. To generalnie taka filozofia tylko z katolickiego "point of viu" :bezradny: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary nie znaczy mądry :P może mam poprostu młodziezowy styl lezenia calymi dniami w wyrze ogladania kreskowek i słuchania rapu moze sie w rozwoju zatrzymałem :P

Rebelia, ot, ta wiosenna spierdolina mi się udzieliła :) - cudne okreslenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, słuszny wybór ;) . Niestety ja zacząłem o takich rzeczach myśleć późno. Za późno :? . W sumie to te studia szły mi bardzo dobrze, żeby nie powiedzieć zajebiście. Nawet po magisterce promotor proponował mi otwarcie przewodu doktorskiego, ale dałem se spokój.

A filozofię dalej uwielbiam (tak na prawdę to te studia mi się podobały właśnie ze względu na filozofię) tylko teraz już nie mam za dużo czasu na czytanie ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, trzeba było doktorat machać, wtedy na bank mógłbyś uznać studia za pożyteczne. Bo co właściwie po teologii ogólnej mogłeś robić oprócz radości z ukończenia studiów i uzyskania tytułu magazyniera? ;) Cały czas chyba możesz doktoraty machać.

hobbyturysta, cudne i prawdziwe, bo w tym roku jakoś wybitnie daje mi się we znaki pogoda

Variable, z Łodzi to Ty się nie śmiej. Słyszałam, że jakiś krzyż z kościoła zwiało i były akcje wielkie, żeby go ściągnąć, pół miasta sparaliżowało, bo strażaki nie miały drabiny (poza tym i tak by ich pewnie zdmuchnęło, taki wiater), ściągali alpinistów i jakieś wysięgniki. :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, no chyba tak , ale pewnie do Ciebie promyczek przyjdzie też :)

Rebelia, roweru nie mam :( biegać mi się nie chce , cycków też nie mam , ale chętnie popatrzę na inne

na_leśnik, :great: prawidłowo , nie zapomnij zrobić samojebki i na forum wrzucić :)

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.